Komposithegn

Komposithegn er en populær hegnsløsning. Løsningen har især vundet hjerter blandt haveejere, når terrassen eller det øvrige haveareal skal afskærmes af et vedligeholdelsesfrit hegn. Gå på opdagelse i udvalget af komposithegn her på føtex.dk – og nyd solskinstimerne ugeneret. 

Komposithegn – nemt at vedligeholde 

Komposithegn er et hegn, hvis materiale eksempelvis består af en blanding af genanvendeligt træ og plast. Sammen gør dette, at hegnet er stærkt, holdbart og ikke mindst hårdført mod vind og vejr. Eftersom et komposithegn hverken kræver male- eller oliearbejde, frigør dette tid til andre mere spændende have-projekter og fornøjelser til dig som haveejer. 

Trænger dit nuværende hegn til at blive udskiftet? Mange komposithegn monteres nemt, fordi de kan købes med færdige elementer. Ha’ blot dit eget værktøj som boremaskine, skruer og vaterpas i orden. 

Personliggør dit komposithegn 

Hegn og afskærmninger kan du købe i forskellige varianter. Passer et komposithegn ind i din have, kan du både få læ og privatliv. Inden du køber et hegn, er det en god idé at tænke over, hvor langt og hvor højt komposithegnet skal være. Højden og længden har begge en indvirkning på, hvor ugeneret du kan sidde på eksempelvis terrassen.

Kort fortalt kan komposithegn fås i: 

  • Forskellige farver 

  • Forskellige designs 

  • Forskellige størrelser 

Det bør derfor være muligt, at du kan finde præcis dét hegn i komposit, som passer til din smag og haveindretning. Vil du opstille hegnet ved terrassen, kan du personliggøre terrasse-arealet med blandt andet lyskæder eller lanterner. Lysene kan du hænge op på komposithegnet, så de kan skabe stemning, når mørket sænker sig, og aftenduggen falder. 

Vedligeholdelsesfrit hegn på føtex.dk 

Et smart komposithegn kræver minimalt vedligehold og er samtidig nemt at montere. I udvalget er der komplette pakker med eksempelvis planker, stolper og beslag – så vil du nemt med eget værktøj, kan montere dit nye smarte og stilrene hegn i kompositmateriale. Gå på opdagelse i sortimentet til gode priser og vælg dit nye hegn i dag - så sørger vi for hurtig levering.