Buske til haven

Skab en privat og grøn oase med en flot busk. På føtex.dk finder du et farverigt og frodigt udvalg af flotte buske til haven. Så om du er til spiselige, velduftende eller ekstra hårdføre buske, har vi sikkert den rette variant for dig og din have her på siden.

Der er flere gode grunde til at have buske i haven

Buske i haven er gavnlige af flere gode grunde. For det første er de med til at skabe en hyggelig, grøn oase, hvilket bidrager til at give haven en følelse af ægte have. For det andet tiltrækker de også et dejligt dyre- og insektliv med smukke sommerfugle, summende bier og meget andet. Det smarte ved de fleste buske er også, at de ikke kræver den store vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at beskære dem i ny og næ for at fremme væksten og samtidig holde busken nydelig at se på.

Hvilken busk passer til dig og din have? 

Hvilken busk passer til netop dig og din have? Der findes buske til stort set alle behov og præferencer. Når du overvejer at købe en eller flere buske, kan du med fordel tænke over spørgsmålene her:

Skal busken blot være til pryd? 

Nogle buske er primært dekorative, mens andre er spiselige. Dog har prydbuske stadigvæk masser at give til haven til glæde for både bierne, sommerfuglene og din øvrige beplantning.

Hvor hurtigt voksende skal busken være? 

Buske vokser med forskellige hastigheder. Ønsker du, at din busk skal vokse sig stor og flot hurtigst muligt, eller foretrækker du en busk, der kræver minimal tilskæring? Hos os finder du både langsomt, moderat eller hurtigt voksende buske, hvilket du kan læse mere om i beskrivelsen af de forskellige slags.

Find den helt rette busk til din have på føtex.dk

Vi har skønne buske i flere forskellige afskygninger, der kan sætte stemningen for din have. Du finder både spiselige buske og prydbuske, der forskønner enhver have og binder den sammen. Vi har fjeldribs, almindelig syren, surbær og mange andre varianter. Du kan desuden få mange af vores buske til haven som hække, hvis du ønsker at skabe et endnu mere privat rum og omkranse haven yderligere med flot beplantning.