Rullegræs

Er din græsplæne ikke, hvad den har været længere? Så er det måske på tide at anlægge nyt rullegræs på plænen. Så slipper du for ventetiden ved at så nyt græs, og du vil få en flot og ensartet græsplæne med det samme. Se udvalget herunder, og bestil online.

Få en flot og ensartet plæne med rullegræs

En af de helt store fordele ved at anlægge en ny græsplæne med rullegræs er, at du vil få et utroligt flot og ensartet resultat over hele plænen. Når du sår græs kan du derimod risikere, at det skyder forskelligt og processen tager noget længere tid. Overvej derfor, om rullegræs ikke er den rigtige løsning for dig, når du skal have anlagt en ny plæne. 

På føtex.dk har vi samlet hele udvalget af rullegræs her på siden, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over vores sortiment. Foretrækker du selv at så en ny plæne? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af græsfrø.

Hvordan lægger du rullegræs? 

Når du modtager dit rullegræs, er det altafgørende, at du lægger det i løbet af de næste seks timer. Det skyldes, at rullegræs hurtigt udtørrer - særligt når temperaturen er i den varme ende. Igen handler det om at have en plan og løsnet jordoverflade, der er fri for ukrudt, sten og lignende. Sørg desuden for at gøde og vande dit græs med jævne mellemrum for en flot og ensartet græsplæne.

Hvornår kan jeg lægge rullegræs?

Du kan lægge rullegræs det meste af året, men hvis du anlægger din nye plæne i en tør periode uden meget regn, anbefaler vi, at du selv vander plænen oftere. 

Køb billigt rullegræs på føtex.dk

Når du kigger på vores rullegræs på føtex.dk, kan du altid se, hvad kvadratmeterprisen er. Derudover kan du se, hvilke størrelser rullegræsset bliver solgt i samt den samlede pris for alt græsset. På den måde er det nemt og hurtigt at spotte, hvilket produkt du har brug for. Så kan du roligt bestille nyt rullegræs på føtex.dk og glæde dig til at få anlagt din nye græsplæne.