Vandspil & spejlbassin til haven

Vil du gerne tilføje liv og charme til din have, kan du gøre det med vandspil og spejlbassiner til haven. Find lige præcis dét spejlbassin eller vandspil, som du gerne vil have her på føtex.dk og nyd synet og lyden af det rindende og klukkende vand.

Vandspil til haven 

I haven skaber du en oase af ro og skønhed med et vandspil. Vandspil er en god løsning, hvis du gerne vil have en afslappende atmosfære på eksempelvis terrassen, i en solkrog i haven eller et andet sted udendørs. 

Vandspil er lidt ala et mini-havespringvand, hvor der er aktivitet i form af rindende vand. Vandet kan i nogle modeller løbe fra side til side eller fra krukke til krukke. Lige meget hvordan vandet løber, er det fascinerende at sidde og kigge på og lytte til det afslappende, rislende vand. 

Spejlbassin i haven 

Har du i stedet et større område i haven, som du vil indrette med vand, er det oplagt med et spejlbassin. Spejlbassiner er bassiner, hvor der er vand i og kan fås i forskellige charmerende former. Typisk er dybden i et spejlbassin nogle få centimeter, men det er ofte nok til at tiltrække dyreliv. Ofte er det fugle, som kigger forbi for at vaske deres fjer og drikke af vandet. 

Vil du have et spejlbassin i haven, kan du med fordel sætte havemøbler ved bassinet. Så kan du sidde og nyde synet af himlen og de omkringstående blomster, planter og buske, som flot afspejles i vandet. 

Skab vandkunst med føtex.dk 

På føtex.dk er der et stort udvalg af ting til haveindretningen. Vil du skabe en skøn og stemningsfuld oase, kan du gøre det med både vandspil og spejlbassiner. Begge findes i forskellige størrelser og farver, hvilket gør, at du nemt kan finde noget til din have. Stil vandspillene enkeltvis, eller placér flere vandspil ved siden af hinanden for at skabe mere vandkunst. Er et vandspil eller et spejlbassin noget for dig? Tilføj liv og charme til haven med vandspil og spejlbassiner fra sortimentet fra siden her i dag og få nem og hurtig levering.