Havefræsere

Havefræser til bed eller køkkenhave. Slip for timevis af manuel kultivering af haven – vend jorden effektivt og jævnt med en havefræser. Havefræsere pløjer jorden i samme dybde hele vejen og sørger for optimale vækstbetingelser i din have.

Gør havearbejdet nemmere med havefræser

Den nødvendige kultivering af jorden kan udføres hurtigere og mere effektivt med en god havefræser. Havemaskinen med de skarpe klinger kan indstilles til ensartet dybde, og du kan vælge mellem både benzindrevne modeller og havefræsere med ledning.

Tre gode grunde til at bruge havefræser:

  • Jorden vendes jævnt i samme dybde

  • Du sparer meget tid på kultivering

  • Der skabes bedre vækstbetingelser

Med en indstillet skæredybde vendes jordlaget i samme dybde overalt. I forhold til manuel kultivering sparer du store mængder tid, og din have får de mest optimale vækstbetingelser.

Hvad er fordelene ved de forskellige typer havefræsere?

Drevet på benzin, batteri eller via ledning gør de forskellige typer havefræsere velegnede til forskellige behov. Fælles for alle tre typer er, at du sparer tid på kultiveringen i forhold til at bruge manuelle haveredskaber.

  • Benzindrevne havefræsere kræver ingen ledning eller batteri. Maskinen er klar til brug, så snart du har tanket benzin på – og løber du tør undervejs, tanker du blot igen og er klar med det samme. Med en benzindreven model behøver du ikke arbejde i nærheden af et strømstik, og maskinen er altid klar. 

  • Batteri på havefræsere giver en frihed til at arbejde på områder langt fra strømstik. Batterierne har forskellig levetid afhængig af motorstørrelse og maskintype. Afprøv arbejdstiden i dine bed i haven, så du vælger en model med den rette størrelse batteri. Hav evt. et ekstra opladet batteri liggende.  

  • Ledning sikrer, at du aldrig løber tør for strøm under arbejdet. En havefræser med ledning kræver ingen opladning og er velegnet til de store motorer. Gå efter en model med ledning, hvis du bruger din havefræser ofte og til store arealer. 

Vælg efter dit havebehov i vores udvalg herover på føtex.dk.