Praktiske koste

På føtex.dk kan du vælge mellem diverse koste, som kan bruges både udenfor og indenfor. Varianterne er lavet af forskellige materialer, så de passer til et væld af overflader som sten og fliser eller vinyl og træ. Derudover finder du også skafte i flere længder, så du kan vælge den størrelse, der passer dig bedst.

Find koste til ethvert formål på føtex.dk 

Hvis du leder efter en god kost, som effektivt hjælper dig med at feje alt fra krummer til sand sammen, så er du landet det rette sted. På føtex.dk kan du nemlig få koste til diverse formål. Vi tilbyder blandt andet varianter, som er velegnet til henholdsvis udendørs og indendørs brug. 

Derudover har vi også skafte i flere længder, så du kan få den rette størrelse. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om kosten passer til din højde. Hvis kosten passer godt til dig, så får du nemlig en bedre oplevelse, når du anvender den.

Fejekost eller gadekost? Vælg den rette kost med os  

Der er forskel på de koste, man bruger indenfor og udenfor. Hos føtex.dk kan du få bløde fejekoste til indendørs brug, så du hurtigt kan feje tabte ris væk fra køkkengulvet eller fjerne krummer under spisebordet. Denne kost er fremstillet med en blød hårblanding, som er mere skånsom mod gulvet. Kosten er eksempelvis velegnet til glatte overflader som træ, vinyl og lignende.

Hvis du i stedet skal feje blade eller jord sammen i haven eller på terrassen, bør du anvende en kost til udendørs brug såsom en gadekost. Disse varianter har stivere børster, hvilket giver kosten en stor slidstyrke, som er nødvendig, da kosten bruges hyppigt og på grove overflader som sten og asfalt.

Vi har heldigvis begge slags koste her på føtex.dk, så du kan holde alle dine områder pæne og rene - inde som ude. Vi har også mange andre praktiske haveredskaber som du kan gå på opdagelse i.