Slap af i en udendørs sækkestol

Udendørs sækkestole skaber sommerhygge i haven eller på altanen. Du får ægte loungestemning med sækkestole udenfor. De er nemme at gøre rene og fugtafvisende, så du kan sagtens lade dem stå ude natten over. Se udvalget herunder.

Skab en hyggelig have med udendørs sækkestole

Sækkestole er afslappende – ude som inde. Udendørsmodellerne tåler fugt og er UV-bestandige. Det rengøringsvenlige materiale tillader dig at lade dem stå ude natten over, uden at de får fugtskader. Vælg en fleksibel løsning til haven – vælg udendørs sækkestole og flyt dem rundt efter sol eller skygge.

Tre gode grunde til at vælge udendørs sækkestole:

  • Fleksible i placering og nemme at flytte rundt med

  • Du kan både sidde og ligge i dem overalt udenfor

  • Nemme at rengøre, fugtafvisende og UV-bestandige

Du bestemmer selv, hvor du placerer din sækkestol – de fleksible stole er nemme at flytte på og passer overalt på græs, altaner og terrasser. Sid eller lig og nyd solen eller skyggen - tør blot over med en fugtig klud, hvis de bliver beskidte. 

Ting du skal vide om udendørs sækkestole

Når du ønsker at skabe en afslappet loungestemning i haven eller på altanen er sækkestole til udendørs brug et godt valg, og der er i den forbindelse nogle ting, der er relevante at vide i forbindelse med placering, rengøring og brug. 

  • Placering af havemøbler på terrassen eller altanen er ofte et spørgsmål om æstetik. Sækkestole er mere fleksible og kan tages frem, når de skal bruges og placeres overalt – også på græsplænen.

  • Rengøring af sækkestole foregår blot med en fugtig klud og evt. en smule sæbe. Spul eller dyp aldrig en sækkestol i vand. Nogle modeller har aftageligt betræk, der kan vaskes skånsomt i hånden eller maskinen.

  • Brug af sækkestole er op til dig. Du kan både ligge og sidde i en udendørs sækkestol. Vær opmærksom på evt. vægtbegrænsning på en model, og brug aldrig en sækkestol til at hoppe i.

Nyd solen eller skyggen præcis, hvor du har lyst med fleksible udendørs sækkestole fra online udvalget herover på føtex.dk.