Luftrensere til et bedre indeklima

Med en luftrenser kan du sikre et godt indeklima i de rum, hvor du opholder dig meget. En luftrenser fjerner eksempelvis støv, bakterier og svampesporer fra luften, så indeklimaet forbedres. Vælg mellem flere forskellige modeller her på siden, der passer til forskellige rumstørrelser.

Sund luftkvalitet: Fjern de værste syndere med en luftrenser

Dit hjem kan ikke undgå at blive tilført en lind strøm af dårlig usund luft – fra trafikken, støv, pollen og desværre også fra dine husdyr. Sandsynligvis producerer du også selv en del af den. Alle de elektriske apparater vi bruger i hverdagen afgiver nemlig en større eller mindre grad af skadelige partikler, når de er i brug eller på standby. Faktisk afgiver selve boligen, via byggematerialerne, også partikler til den luft du indånder. 

Du nedsætter tilstedeværelsen af skadelige partikler i hjemmet væsentligt med en effektiv luftrenser. Wood's luftrensere er udstyret med et utroligt effektivt og patenteret Active ION HEPA filter, som fjerner 99,98% af alle de skadelige partikler. Filtret fanger faktisk partikler helt ned til 0,0003 mm (0,3 micrometer), hvilket betyder, at langt de fleste skadelige partikler opfanges, inden det når dine lunger. 

Vi har ekstra lydsvage luftrensere til soveværelset og større luftrensere, som kan udstyres med et ekstra kulfilter – det fjerner også røg og dårlig lugt. 

Eller slå to fluer med ét smæk og vælg en af de smarte hybridmaskiner fra Wood's, som både har luftrenser og affugter i én og samme maskine - stadigvæk med Wood's kendte driftpålidelighed og effektivitet.