Luft til luft varmepumper

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af luft til luft varmepumper. Tag et kig her på siden og læs mere om de mange fordele ved at have en varmepumpe i dit hjem. Du kan vælge mellem vores udvalg af luft til luft varmepumper eller tilbehør og montering af varmepumper.

Skift fra oliefyr til varmepumpe med føtex.dk

Oliefyret har for mange været den primære varmekilde i mange år, men efter en ny lov trådte i kraft d. 1. januar 2013 er det ikke længere lovligt at installere oliefyr eller gasfyr i nybyggerier, medmindre man har fået en dispensation til dette. Det betyder også, at oliefyret lige så langsomt er ved at blive udfaset, og planen er at oliefyret skal være væk i løbet af år 2030.

Hvad skal du så vælge som et alternativ?

Vores bud på en ny primær varmekilde er en varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe sparer du en del penge på dit årlige forbrug og samtidig er en varmepumpe et godt valg. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for at skifte dit oliefyr ud med en varmepumpe.

Det er vigtigt, at du søger om tilladelse til at udskifte dit oliefyr, inden du påbegynder afmonteringen samt monteringen af din nye varmepumpe. Derudover kan du også søge om tilskud til din nye varmepumpe. Det er vigtigt, at du søger om tilskuddet, inden du bestiller dine nye materialer.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

Det smarte ved varmepumpen er, at du kan installere den et sted, hvor du ikke behøver at se den hver dag, for eksempel i din kælder. På føtex.dk finder du et stort udvalg af luft til luft varmepumper, der fungerer på den måde, at den udnytter varmen fra luften udenfor til at generere varme i hjemmet.

En varmepumpe kan meget mere end at varme dit hjem op. Du kan også vælge at bruge dine varmepumpe som en aircondition til de dage, hvor solen bager udenfor, eller til de enkelte tropenætter vi til tider oplever i det danske sommervejr.