Varmepumpe tilbehør og montering

Hvis du står og mangler en varmepumpe, eller du allerede har købt én, og du står og mangler noget tilbehør eller montering dertil, så kig her på siden. På føtex.dk tilbyder vi både en komplet montering af din nye varmepumpe samt tilbehør.

Montering af din varmepumpe

Med køb af en montering fra føtex.dk får du en flot og professionel opsætning af din varmepumpe. Du vil blive besøgt af en professionel autoriseret kølemontør, som ikke kun sætter din varmepumpe op, men som også sikrer sig, at det hele virker som det skal.

Montagen af varmepumpen inkluderer blandt andet selve monteringen af både den indre og den ydre del, tæthedsprøvning og en grundig gennemgang af både instruktionsbøgerne og fjernbetjeningen. Der medfølger derudover også en rørføring på op til 4 meter, hvilket betyder, at du har mulighed for at placere den indre og ydre del op til 4 meter fra hinanden. Kølemontøren medbringer selv det værktøj, der skal anvendes. Så det eneste du behøver at gøre er at slappe af indtil monteringen er fuldført og instruktionerne skal gennemgåes.

Du er med andre ord klædt rigtig godt på til at være varmepumpeejer, når montøren tager derfra.