1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Karry nudelsuppe

Portionen er til 4 personer. 
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.

Ingredienser:

  • 1 liter Karolines Køkken Karrysuppe
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 125 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 røde peberfrugter

 

Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingefileterne i tern.
Hæld karrysuppen og 2 dl vand i en gryde, og bring i kog under omrøring.
Imens snittes løg og forårsløg, og rød peberfrugt skæres i tern. Når suppen koger tilsættes rå kyllingetern, løg, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5-7 minutter imens der røres et par gange i gryden.
Tilsæt knækkede nudler, forårsløg og peberfrugt.
Kog suppen indtil nudlerne er klar, ca. 3-5 minutter.
Servér evt. med fuldkornsflutes til.

Tip: Erstat kylling med æbletern