Karry nudelsuppe
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.
Ingredienser:
- 1 liter Karolines Køkken Karrysuppe
- 300 g kyllingeinderfilet
- 125 g fuldkornsnudler
- 1 bundt forårsløg
- 2 røde peberfrugter
Vi tror, at du har:
- 2 løg
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær kyllingefileterne i tern.
Hæld karrysuppen og 2 dl vand i en gryde, og bring i kog under omrøring.
Imens snittes løg og forårsløg, og rød peberfrugt skæres i tern. Når suppen koger tilsættes rå kyllingetern, løg, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5-7 minutter imens der røres et par gange i gryden.
Tilsæt knækkede nudler, forårsløg og peberfrugt.
Kog suppen indtil nudlerne er klar, ca. 3-5 minutter.
Servér evt. med fuldkornsflutes til.
Tip: Erstat kylling med æbletern