Ismaskiner

Her på siden finder du vores udvalg af ismaskiner, der laver fantastisk flødeis med lige præcis den smag, du tilfører. Så kan du skabe din helt egen is til en perfekt dessert.

Ismaskine – lav dine egne kolde favoritter

Is er lækkert, men hjemmelavet is topper bare listen. Med en god ismaskine kan du forkæle både dig selv og din familie med kolde fristelser lavet i alle deres favoritsmagsvarianter. Lad den hjemmelavede is være en frisk og lækker afslutning på en god middag sammen med en kop friskbrygget kaffe, eller brug den som erstatning for fredagsslik på de varme sommeraftener. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at lave den is, der bliver familiens nye favorit.
 

Tre grunde til at vælge en ismaskine:

  • Du kan lave din favorit-is billigere, end den du køber
  • Det bliver lettere at skabe alternative varianter, som du ikke kan købe
  • Det bliver hurtigere at lave hjemmelavet is
     

Med en ismaskine kan du lave alle dine favorit-is fra bunden og tilpasse dem dine egne ønsker. Det bliver let at lave både økologiske, fedtfattige eller veganske alternativer i alle smagsvarianter.

På den måde kan du også undgå nogle af alle de tilsætningsstoffer, der er i de fleste is, og som kan være med til at give dine børn allergier.

Du kan bruge alt fra frisk frugt til diverse former for likør og sirup til at trylle lækre og velsmagende isdesserter frem til din familie og jeres gæster.
 

Ismaskiner til alle behov

For at finde den helt rigtige ismaskine skal du tjekke:

  • Størrelse. Hvor meget is har du behov for at lave ad gangen? Der er stor forskel på, hvor meget indhold, de forskellige beholdere kan rumme. Tjek specifikationerne.
  • Effekt. Hvor mange watt ismaskinen er på, kan have betydning for, hvor hurtigt din is er færdig.
  • Design. Hvor meget fylder maskinen, har du plads til den, og passer den ind i din indretning?
     

Vælg den, der passer til dine behov. På føtex.dk har du ubegrænset returret.