Sylteglas og patentglas

Der kan være flere gode grunde til at have lidt ekstra sylteglas eller patentglas liggende derhjemme. Heldigvis kan du vælge mellem flere forskellige størrelser af de praktiske glas. Vælg de modeller, der passer bedst til dine behov, og bestil dem online på føtex.dk.

Opbevar madvarer i gode patentglas fra føtex.dk

Har du været ved at forvandle sæsonens bær til hjemmelavet syltetøj? Så giver det næsten sig selv, at det skal opbevares på en smart og funktionel måde. Med et patentglas, for eksempel, får du lufttæt opbevaring, så dit syltetøj kan holde sig frisk og beskyttet i længere tid. Det samme resultat kan du forvente af et sylteglas, der selvsagt også er designet med netop dette formål. Begge løsninger er desuden oplagte, da du nemt kan åbne glassene og dermed servere dit syltetøj til morgenmaden.

Det er dog ikke det eneste, du kan bruge et patentglas til. Måske har du været i gang med at lave havregrynskugler, der helst ikke skal stå og blive tørre? Eller har du en masse nødder tilovers, der mangler et sted at blive opbevaret? Et patentglas er en praktisk måde at opbevare et hav af fødevarer – især fødevarer, der helst ikke skal blive tørre af at stå fremme på køkkenbordet.

Tag morgenmaden med på farten i et sylteglas

Med madkasser og drikkedunke kommer du langt, når det handler om at fragte mad og drikke fra punkt A til punkt B. Dog er en madkasse specielt god til at fragte rester fra gårsdagens aftensmad eller et par rugbrødsmadder. Drejer det sig derfor om at få lidt morgenmad med på farten, kan det være en idé at vælge et sylteglas i stedet.

Blandt andet er et sylteglas en helt oplagt måde at fragte en portion havregrød, noget yoghurt med müsli eller køleskabsgrød med dig. Skruelåget forhindrer lækager, og selve formen på glasset er nemt at spise ud af med en ske. Du kan endda tage din kaffe eller juice med i en flaske, så du har hele dit morgenmåltid med dig. Skal du tidligt ud ad døren, eller har du ikke tid til det helt store måltid om morgenen, har du her en oplagt løsning. På den måde kan du stadig starte dagen godt ud med lækker mad på farten.