Kyllingelår med rodfrugter
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min
Samlet tid: 55 min
Ingredienser:
- 600 g kartofler
- 600 g rodfrugter
- 4 hele kyllingelår
- 1 bøtte Salling pesto mayonnaise
Vi tror, at du har:
- 3 spsk olivenolie
- 1 dl vand
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 1 1/2 tsk tørret timian
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Vask rodfrugterne og kartoflerne, og skær dem i stave eller både.
Læg rodfrugterne og kartoflerne i et ildfast fad eller en bradepande med bagepapir. Hæld olie, timian, salt og peber over og vend det godt sammen.
Kog vandet og opløs en bouillonterning deri. Fordel bouillonvandet i bunden af fadet/bradepanden.
Læg kyllingelårene ovenpå, og sæt fadet i ovnen i 40 minutter.
Servér med pesto mayonnaise.
Tip: For ekstra sprøde kyllingelår, brun dem ved høj varme i olie på en pande, inden ovnen.