Kyllingelasagne
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 60 min.
Ingredienser:
- 4 gulerødder
- 400 g hakket kyllingekød
- 690 g tomat passata
- 500 ml let mornaysauce
- 1 pose revet mozzarella
- 1 pak fuldkornslasagneplader
Vi tror, at du har:
- 2 spsk olivenolie
- 1 løg
- 1 tsk groft salt
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader.
Skær gulerødder og løg i fine tern.
Varm en gryde op med olie. Steg grøntsagerne i olien i ca. 5 min.
Tilsæt kyllingekødet og brun det godt af. Tilsæt tomat passata, 6 dl vand og salt. Rør godt rundt og lad saucen simre i ca. 15 min.
Smør et ovnfast fad med olie.
Byg nu lasagnen: start med lasagneplader, derefter kødsauce og til sidst mornaysauce. Gentag denne proces indtil fadet er fyldt (ca. 3 gange). Top med revet mozzarella på toppen.
Sæt lasagnen i ovnen i ca. 30 min.
Servér evt. med en god salat og et stykke groft brød til.