1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Kylling med rødkålssalat og aspargeskartofler

Portionen er til 4 personer. 
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 1 rødkål
  • 1 liter appelsinjuice
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 pose aspargeskartofler
  • 650 g kyllingebrystfilet

 

Vi tror, at du har:

  • Salt
  • Olie
  • Kanel

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne

Steg kyllingebryst på en pande med olie ca. 6-7 minutter på hver side.

Snit rødkål i strimler og kog det i appelsinjuicen i 7 min. (Tilsæt evt. krydderier, kanel for ekstra julestemning)

Servér på en tallerken, og drys hakkede mandler over rødkålen.

Velbekomme!
 

Tip: Erstat kyllingebryst med knoldselleribøf.

Skræl sellerien, og skær den ud i bøffer.

Panér den i æg og rasp blandet med hakket persille og salt og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side.

Bag dem færdig i ovnen i 12 min. Ved 225 grader.