Kylling med rødkålssalat og aspargeskartofler
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 1 rødkål
- 1 liter appelsinjuice
- 1 håndfuld mandler
- 1 pose aspargeskartofler
- 650 g kyllingebrystfilet
Vi tror, at du har:
- Salt
- Olie
- Kanel
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne
Steg kyllingebryst på en pande med olie ca. 6-7 minutter på hver side.
Snit rødkål i strimler og kog det i appelsinjuicen i 7 min. (Tilsæt evt. krydderier, kanel for ekstra julestemning)
Servér på en tallerken, og drys hakkede mandler over rødkålen.
Velbekomme!
Tip: Erstat kyllingebryst med knoldselleribøf.
Skræl sellerien, og skær den ud i bøffer.
Panér den i æg og rasp blandet med hakket persille og salt og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side.
Bag dem færdig i ovnen i 12 min. Ved 225 grader.