Sengegavle

Trænger dit soveværelse til et ekstra strejf af elegance? Sengegavle giver senge et stilfuldt udtryk, og på føtex.dk kan du vælge mellem en bred vifte af smukke varianter.

Indret med en stilfuld og praktisk sengegavl til soveværelset

Hvis dit soveværelse trænger til en makeover, kan du med fordel starte med at købe en ny sengegavl. På den måde kan du nemlig forholdsvist nemt skabe en stor forandring i rummet. Sengegavle har dog ikke blot en æstetisk funktion, men også en praktisk. Oplev hvor behagelig den føles at læne sig imod, når du læser eller ser tv i sengen.

Tre grunde til at købe en sengegavl

  • Skaber et luksuriøst udtryk i soveværelset

  • Dejligt behagelig at læne sig op ad

  • En nem måde at skabe forandring

Vil du gerne have det ekstra hyggeligt i soveværelset? Så er det en god idé også at investere i noget fint tilbehør. F.eks. er det superflot, hvis du breder et lækkert sengetæppe ud over sengen. Pynt til sidst sengen med en samling elegante pyntepuder.

Sådan vælger du den rigtige sengegavl

Er du klar til at gå til ro i ekstra stilfulde omgivelser? Så er det på tide at bestille den helt rigtige sengegavl hjem. Her giver vi dig et par gode råd med på vejen, så du kan træffe det helt rigtige valg:

  • Format: Først og fremmest skal du finde ud af, hvor stor din sengegavl skal være. Så husk at måle din seng, så du ved, hvor bred gavlen skal være: 140 cm, 160 cm eller 180 cm?
    Har du købt din seng på føtex.dk, er det ekstra nemt for dig at vælge, for på mange af vores sengegavle har vi nemlig angivet, hvilke typer senge den passer sammen med.

  • Farve: Som hovedregel er det en god idé at vælge en sengegavl i en pæn basisfarve som du ikke vil blive træt af at kigge på. I vores sortiment fører vi sengegavle i farverne grå og sort, så der både er noget til en let og lys indretning, og noget lidt mere mørkt og kontrastfyldt. Køber I sengegavlen til en bestemt seng, er det oplagt at købe en gavl som matcher den pågældende seng.

Find et stort udvalg af sengegavle på føtex.dk

En sengegavl er en både hurtig og forholdsvis økonomisk vej til en ny stil i soveværelset. Og i vores webshop finder du varianter i mange forskellige prisklasser, så her kan alle være med.

Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen - også når det gælder sengegavle. Og vil du med en forholdsvis beskeden indsats skabe maksimal effekt i dit soveværelse, bør du slå til nu. Køb en sengegavl allerede i dag – og glæd dig til at sove med stil.