Lædersofa

Skal den gamle sofa udskiftes med en ny? Overvejer du denne gang at investere i en lædersofa? Vi har et bredt sortiment af flotte lædersofaer i flere designs og størrelser – og i en lækker kvalitet, hvor du får meget for dine penge. 

Lædersofa i lækkert design med god komfort

Der er ikke ret mange møbler, der i forhold til udtryk overgår lædersofaer og -stole. Læder kan ganske enkelt noget, som ikke ret meget andet interiør formår. Det bliver smukkere, jo mere det bruges. Med en lædersofa kan du se frem til mange års fantastisk sofabekendtskab, der både i forhold til æstetik og komfort er i en klasse helt for sig selv – nemlig den allerbedste.
 

Tre grunde til at vælge en lædersofa

  • Den fås i mange forskellige modeller, design og størrelser
  • Du får en langtidsholdbar sofaløsning i et slidstærkt materiale, der bliver flottere med årene
  • Det er et møbel, der er nemt at indrette sig med, uanset stilpræference

Sofaen er et af de vigtigste møbler overhovedet. Den er utrolig svær at tænke ud af dagligstuen i de fleste hjem, og det er der absolut heller ingen grund til.
 

Indret dig æstetisk og funktionelt med en lædersofa

Med en lædersofa i de rette dimensioner bliver hyggetimerne i selskab med familien, afslapning på langs med en god bog i hånden eller tv-kiggeri superkomfortabelt. Får du gæster på besøg, har du en sofa, der altid fremstår lækker og eksklusiv. Kombinér med et par dekorative pyntepuder og/eller en flot plaid over ryg- eller armlæn, og skab stil og atmosfære.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken model der vil være den helt rigtige til din bolig? Her er tre punkter, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.

  • Design: Afvej dit behov i forhold til udformning. Her skal du både tænke placering i forhold til andet interiør i rummet, men også siddepladser. Hvor mange personer, skal der være plads til? En almindelig 2 eller 3 personers sofa, en hjørnesofa eller en U-sofa med chaiselong og hvilemodul?
  • Størrelse: Sørg for opmåling af det rum, hvor din nye sofa skal placeres. Hvor meget gulvplads har du at gøre godt med? Øjemål giver sjældent et realistisk billede, så frem med målebåndet, mål op, og skriv ned, så du har de helt nøjagtige mål.
  • Dimensioner: Tjek ”specifikationer” for sædehøjde, -bredde og -dybde, og sikr dig, at din nye sofa lever op til dine krav til siddekomfort.
     

Køb din lædersofa på føtex.dk

Når du har fundet frem til din nye sofa, bestiller du den nemt online på føtex.dk. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret.