1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Pasta med salsiccia

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.

Ingredienser 

  • 400 g fuldkornspasta
  • 200 g salsiccia-pølser
  • 500 g friske tomater
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 50 g parmesan

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Neutral olie
  • Salt og peber 

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem ca. 1 dl pastavand, inden du hælder vandet fra.

Skær salsiccia-pølserne op og fjern skindet. Smuldr kødet i mindre stykker og steg det i lidt olie ved middelhøj varme til det er gyldent og gennemstegt. Tag kødet af panden og stil det til side.

Hak løg og hvidløg fint, og steg dem i samme pande til de er bløde.

Tilsæt tomater og madlavningsfløde, og lad det simre i 5-7 minutter. Smag til med salt, peber og evt. lidt chiliflager fra basislageret, hvis du ønsker ekstra varme.

Vend det stegte salsiccia-kød i tomatsaucen. Tilsæt den kogte pasta og bland det hele godt sammen. Juster konsistensen med lidt af det gemte pastavand, hvis saucen er for tyk.

Anret retten i dybe tallerkener og top med friskrevet parmesan.

Velbekomme!