Pasta med salsiccia
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser
- 400 g fuldkornspasta
- 200 g salsiccia-pølser
- 500 g friske tomater
- 1 dl madlavningsfløde
- 50 g parmesan
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Neutral olie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem ca. 1 dl pastavand, inden du hælder vandet fra.
Skær salsiccia-pølserne op og fjern skindet. Smuldr kødet i mindre stykker og steg det i lidt olie ved middelhøj varme til det er gyldent og gennemstegt. Tag kødet af panden og stil det til side.
Hak løg og hvidløg fint, og steg dem i samme pande til de er bløde.
Tilsæt tomater og madlavningsfløde, og lad det simre i 5-7 minutter. Smag til med salt, peber og evt. lidt chiliflager fra basislageret, hvis du ønsker ekstra varme.
Vend det stegte salsiccia-kød i tomatsaucen. Tilsæt den kogte pasta og bland det hele godt sammen. Juster konsistensen med lidt af det gemte pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret retten i dybe tallerkener og top med friskrevet parmesan.
Velbekomme!