Singles Day

Singles Day er dagen, hvor alle skal forkæle sig selv. Her på siden finder du alt det, som du drømmer om – og så endda med store besparelser til knivskarpe priser!

Singles' day - forkæl dig selv

Du kender garanteret allerede Valentines Day, hvor kærestepar fejrer parforholdet og forkæler hinanden med gaver, chokolade og søde ord. Men vidste du, at der faktisk også findes en Singles' Day? Dagen kendetegnes ved den ikoniske dato 11/11 og er blevet en stor shopping dag, hvor selvforkælelse er i fokus.

 

 

Af singler - for singler

Der var engang, hvor Valentines Day var dagen, der for alvor mindede de enlige om, at de var alene. Det satte en håndfuld studerende fra Japan for 25 år siden sig dog for at ændre - for hvorfor udelukkende fejre kærligheden imellem to, når kærligheden til dig selv er mindst lige så vigtig? Resultatet blev Singles' Day, en mærkedag for singler, hvor også enlige skulle forkæle sig selv. Dagen startede vel og mærke som en Anti-Valentines Day, der kun tilgodeså singlerne, men er i dag en dag for alle. Det gælder derfor også dem, der allerede er i et forhold. Det startede vel og mærke i det store udland, men heldigvis er Singles Day også kommet til Danmark, hvor den lige så småt er ved at blive en kendt mærkedag. Det hele foregår d. 11/11 her på føtex.dk og du kan godt glæde dig!

Tid til selvforkælelse
Har du længe ønsket dig en ny barbermaskine, føntørrer eller måske noget spritnyt og lækkert sengetøj til soveværelset? I så fald er det lige på Singles' Day, du skal realisere dine drømme. Her har du nemlig en rigtig god undskyldning for at bruge penge på din egen selvforkælelse. Julegaveindkøbet og gaverne til venner og familie har du nemlig rig mulighed for at købe på årets andre store anledninger, Black Friday og Cyber Monday. Disse to ligger som bekendt også i november, men du behøver altså ikke vente til slutningen af denne måned for de skarpe priser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med vores Facebook-side
De skrape priser er mange og gode, og for at være helt klar på dagen og ikke mindst komme først til netop det, du ønsker dig, kan du med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Heri kan du se de skarpe priser, som vi har på Singles' Day. Hold også øje med vores Facebook-side, hvor der også er masser af de skarpe priser at spotte.

Husk også Black Friday og Cyber Monday
Glem heller ikke at sætte kryds i kalenderen et par uger senere i november, hvor det er tid til at gøre de største kup over dem alle, Black Friday, der mandagen efterfølges af Cyber Monday, som dagen for internetshopping. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook-side, får du naturligvis også besked om Black Friday og Cyber Monday før, efter og under – ligesom du ved hjælp af nyhedsbrevet også kan følge med, når vi har særlige kampagner, events og konkurrencer.

Leder du efter føtex avisen?