Black Friday

Til november kan vi slå dørene op for Black Friday prisfesten i vores butikker og online her på føtex.dk, hvor du kan finde nogle af årets skarpeste tilbud. Årets største handelsdag, Black Friday, bliver næste gang afholdt d. 25 november 2022, hvor det er med at sidde klar, hvis du skal have fingrene i nogen af årets bedste tilbud.

Black Friday tilbud hos føtex

Black Friday startede som en amerikansk tradition, men dagen, der kommer fast i november, har nu for alvor bidt sig fast i Danmark som årets største prisfest. Og i føtex er vi helt vilde med Black Friday! Derfor kommer vi til at gå helt grassat med de bedste tilbud og nogle helt igennem fantastiske priser. Black Friday er i år ikke kun én dag, men fortsætter hele weekenden! Dette tiltag har vi valgt for at sikre at vi passer godt på hinanden og vores personale. Dette betyder dog bare at der er endnu flere dage med vilde tilbud!
 

Black Friday tilbud 2021

Glæder du dig også til Black Friday? Det er du ikke ene om – på føtex.dk ser vi frem til at invitere dig indenfor til en dag med ekstraordinære tilbud og utrolige kampagner, der vil forbløffe selv de mest erfarne tilbudsjægere. Følg med i nedtællingen og find de allerbedste priser hundredvis af produkter i et væld af kategorier på siden her.
 

Black Friday – en international mærkedag

Black Friday er ikke den eneste amerikanske mærkedag, vi har taget til hos i Danmark. Valentinsdag og Cybermonday er to af dem, men Black Friday er om noget den mærkedag, der er den mest populære og den tradition, der har vundet indpas størst hos flest danskere. Det er ikke bestemt ikke uden grund – dagen bugner nemlig af fantastiske tilbud, hvor besparelserne er så vilde. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor Black Friday er blevet årets største shopping-dag.  

Mærkedagen, der efterhånden er blevet et verdensomspændende fænomen, stammer fra USA og ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. I USA tager mange dagen fri for at begynde juleshoppingen og hygge med familie og venner, og Black Friday er med tiden blevet den største salgsdag på året. Det er ligeledes den travlhed og massive menneskemængde, der følger herpå, der har givet anledning til navnet, der betyder ”Sort fredag”. 
 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på dagen efter den amerikanske Thanksgiving fejring. Nedenfor kan du se, hvornår Black Friday er de næste år:

Black Friday 2021: 26/11

Black Friday 2022: 25/11

Black Friday 2023: 24/11

Få klaret årets julegaveindkøb

Der er én måned til jul, når kalenderen siger Black Friday på den sidste fredag i november, hvorfor det er oplagt at starte julegaveindkøbene. Undgå stress og jag i december og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på Black Friday – så sparer du samtidig en betragtelig sum penge. Måske der endda bliver til en ekstra julegave eller tre? Med det store udvalg af fantastiske tilbud, som føtex.dk kan tilbyde i kategorier som elektronik, bolig, fritid og legetøj, finder du helt sikkert det, der står på familiens ønskesedler. Du finder bl.a. knivskarpe tilbud på TV, Computere, parfume og hvidevarer – eller hvad med køkkenredskaber til de gastronomiske eller legetøj til børnene?
 

Både online her og i de fysiske butikker

De vilde Black Friday-tilbud er ikke kun forbeholdt føtex.dk. Vores fysiske butikker bugner også af varer med kæmpestore rabatter og til uhyggeligt lave priser. Kom trafik, travlhed og menneskemylder i forkøbet og begynd allerede nu at gøre dig tanker om, hvilke ting du skal gå efter her på føtex.dk på den store mærkedag. Vi garanterer for vaskeægte prisfest til en vild Black Friday 2021, hvor tilbuddene bliver endnu bedre end sidste år – vi ses på føtex.dk!
 

Husk også Cyber Monday 

Glem heller ikke at sætte kryds i kalenderen mandag d. 29/11. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook-side, får du naturligvis også besked om Cyber Monday før, efter og under – ligesom du ved hjælp af nyhedsbrevet også kan følge med, når vi har særlige kampagner, events og konkurrencer.
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med vores Facebook-side

Tilbuddene er mange og gode, og for at være helt klar på dagen og ikke mindst komme først til netop det, du ønsker dig, kan du med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Heri kan du se de tilbud, som vi har på Black Friday. Hold også øje med vores Facebook-side, hvor der også er masser af gode tilbud at spotte. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål