Black Friday

Black Week er overstået for i år - men følg med igen næste år, hvor vi igen får vilde tilbud og skarpe priser på en masse udvalgte varer! Det hele går løs fredag d. 29 november 2024. Vi ses på føtex.dk! 

Black Week på føtex.dk

føtex.dk holder i år Black Week! Dette betyder, at der er vilde tilbud og skarpe priser på et stort udvalg af varer i hele uge 47 med start mandag d.20 november t.o.m. søndag d.26 november. 

Black Weekend

Glæder du dig også til Black Weekend? Det er du ikke ene om – på føtex.dk ser vi frem til at invitere dig indenfor til vilde weekendstilbud, der vil forbløffe selv de mest erfarne tilbudsjægere. Følg med i nedtællingen og find gode priser på masser af produkter i et væld af kategorier på siden her.

Få klaret årets julegaveindkøb

Hvis du også gerne vil spare penge på julegaveindkøbene, så er det under Black Week du skal slå til! Undgå stress, kø og jag ved at handle online på føtex.dk og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på en bekvemmelig måde. Måske der endda bliver til en ekstra julegave eller tre? Med det brede udvalg på føtex.dk, kan du finde over 40.000 online varer i kategorier som elektronik, bolig, fritid og legetøj. På føtex.dk finder du helt sikkert det, der står på familiens ønskesedler. 

Både online på føtex.dk og i de fysiske butikker

De skarpe Black Week priser er ikke kun forbeholdt føtex.dk. Vores fysiske butikker bugner også af varer til fordelagtige Black Week priser. Kom trafik, travlhed og menneskemylder i forkøbet og begynd allerede nu at gøre dig tanker om, hvilke ting du skal gå efter. Vi garanterer for en vaskeægte festuge under Black Week 2023, hvor priserne både er gode og skarpe – vi ses på føtex.dk!
 

Husk også Cyber Week

Glem heller ikke at sætte kryds i kalenderen mandag d. 27/11. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook-side, får du naturligvis også besked om Cyber Week før, efter og under – ligesom du ved hjælp af nyhedsbrevet også kan følge med, når vi har særlige kampagner, events og konkurrencer.
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med vores Facebook-side

De skarpe priser er mange og gode, og for at være helt klar på dagen og ikke mindst komme først til netop det, du ønsker dig, kan du med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Heri kan du se de skarpe priser, som vi har i vores Black Week. Hold også øje med vores Facebook-side, hvor der også er masser af gode priser at spotte. 

Black Friday – en international mærkedag

Black Friday er ikke den eneste amerikanske mærkedag, vi har taget til hos i Danmark. Valentinsdag, Halloween og Cybermonday er to af dem, men Black Friday har om noget vundet indpas hos danskerne de sidste mange år, hvor bl.a. en stor del af danskernes julegaver bliver klaret. Det er bestemt ikke uden grund – dagen bugner nemlig af fantastiske priser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor Black Friday er blevet årets største shopping-dag. Mærkedagen, der efterhånden er blevet et verdensomspændende fænomen, stammer fra USA og ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. I USA tager mange dagen fri for at begynde juleshoppingen og hygge med familie og venner, og Black Friday er med tiden blevet den største salgsdag på året. Det er ligeledes den travlhed og massive menneskemængde, der følger herpå, der har givet anledning til navnet, der betyder ”Sort fredag”. 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid den sidste fredag i november, dagen efter den amerikanske Thanksgiving fejring. Nedenfor kan du se, hvornår Black Friday er de næste år:

Black Friday 2023: 24/11

Black Friday 2024: 29/11

FAQ - Ofte stillede spørgsmål