Black Weekend

Black Weekend er slut i føtex. Vi er klar igen til næste år. 

Men efter Black Friday kommer Cyber Monday som vi i år har kaldt Cyber Week. Du kan læse meget mere om Cyber Week ved at klikke ind nedenfor. 

Black Friday

Black Friday startede som en amerikansk tradition, men dagen, der kommer fast i november, har nu for alvor bidt sig fast i Danmark som årets største prisfest. Og i føtex er vi helt vilde med Black Friday! Derfor kommer vi til at gå helt grassat med nogle helt igennem fantastiske skarpe priser, når vi holder Black Weekend. 

Black Weekend

Glæder du dig også til Black Weekend? Det er du ikke ene om – på føtex.dk ser vi frem til at invitere dig indenfor til en dag med ekstraordinære skarpe priser og utrolige kampagner, der vil forbløffe selv de mest erfarne tilbudsjægere. Følg med i nedtællingen og find gode priser på masser af produkter i et væld af kategorier på siden her.

Black Friday – en international mærkedag

Black Friday er ikke den eneste amerikanske mærkedag, vi har taget til hos i Danmark. Valentinsdag og Cybermonday er to af dem, men Black Friday er om noget den mærkedag, der er den mest populære og den tradition, der har vundet indpas størst hos flest danskere. Det er ikke bestemt ikke uden grund – dagen bugner nemlig af fantastiske priser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor Black Friday er blevet årets største shopping-dag.  Mærkedagen, der efterhånden er blevet et verdensomspændende fænomen, stammer fra USA og ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. I USA tager mange dagen fri for at begynde juleshoppingen og hygge med familie og venner, og Black Friday er med tiden blevet den største salgsdag på året. Det er ligeledes den travlhed og massive menneskemængde, der følger herpå, der har givet anledning til navnet, der betyder ”Sort fredag”. 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på dagen efter den amerikanske Thanksgiving fejring. Nedenfor kan du se, hvornår Black Friday er de næste år:

Black Friday 2023: 24/11

Få klaret årets julegaveindkøb

Der er én måned til jul, når kalenderen siger Black Friday på den sidste fredag i november, hvorfor det er oplagt at starte julegaveindkøbene. Undgå stress og jag i december og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på Black Friday. Måske der endda bliver til en ekstra julegave eller tre? Med det brede udvalg af fantastiske skarpe priser, som føtex.dk kan tilbyde i kategorier som elektronik, bolig, fritid og legetøj, finder du helt sikkert det, der står på familiens ønskesedler. Du finder bl.a. skarpe priser på TV, Computere, parfume og hvidevarer – eller hvad med køkkenredskaber til de gastronomiske eller legetøj til børnene?

Både online på føtex.dk og i de fysiske butikker

De skarpe Black Friday priser er ikke kun forbeholdt føtex.dk. Vores fysiske butikker bugner også af varer til fordelagtige Black Friday priser. Kom trafik, travlhed og menneskemylder i forkøbet og begynd allerede nu at gøre dig tanker om, hvilke ting du skal gå efter her på føtex.dk på den store mærkedag. Vi garanterer for en vaskeægte festdag Black Friday, hvor priserne både er gode og skarpe – vi ses på føtex.dk!
 

Husk også Cyber Monday 

Glem heller ikke at sætte kryds i kalenderen mandag d. 28/11. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook-side, får du naturligvis også besked om Cyber Week hos føtex før, efter og under – ligesom du ved hjælp af nyhedsbrevet også kan følge med, når vi har særlige kampagner, events og konkurrencer.
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med vores Facebook-side

De skarpe priser er mange og gode, og for at være helt klar på dagen og ikke mindst komme først til netop det, du ønsker dig, kan du med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Heri kan du se de skarpe priser, som vi har i vores Black Week. Hold også øje med vores Facebook-side, hvor der også er masser af gode priser at spotte. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål