Cyber Monday 2020

Cyber Monday er mandagen efter Thanksgiving og er kendt som en af de allerstørste shoppedage online. Det er en dag, der fejrer online salg og i 2020 går det løs mandag d. 30. november 2020.

Cyber Monday tilbud

Er du ligesom os også vild med skarpe tilbud og store besparelser? I så fald er Black Friday ikke den eneste dag, du skal notere i kalenderen. Mandagen efter Black Friday er det nemlig Cyber Monday, hvor vi fortsætter tilbudsstimen med store besparelser. Gå ikke glip af det vanvittige udsalg og de vilde priser online, og følg med på siden her, hvor du vil kunne finde hundredvis af skarpe tilbud på masser af produkter i et væld af kategorier.

 

Cyber Monday – de gode tilbud fortsætter

Når Black Friday løber over stablen den sidste fredag i november, går det næppe nogens næse forbi. Hvad mange dog ikke ved er, at Cyber Monday, der hvert år ligger på mandagen inden Black Friday, er en dag, du bør holde mindst lige så godt øje med. Tilbuddene er nemlig både skarpe og vilde, hvorfor der også denne dag er masser af penge at spare. Selvom dagen måske endnu ikke er blevet så stor i Danmark, som Black Friday er, er det en af de helt store mærkedage i USA. Cyber Monday er nemlig dagen, hvor onlinesalg fejres, og er blevet kendt som en af årets absolut allerstørste shoppedage online.

 

Klar årets julegaver online

Når vi kommer til Cyber Monday, er der under én måned til jul. Det kan være, du allerede er i fuld sving med julegaverne, eller måske er du endnu ikke begyndt. Uanset hvor langt du er kommet med gaveindkøbene og hvor mange julegaver du skal have købt, før du er i mål, er denne mandags vilde onlinetilbud en oplagt mulighed for at få købt årets julegaver. Du undgår både stress og jag, ved at være ude i god tid, samtidig med at du sparer penge på alle dine julegaveindkøb. Det hele kan du gøre hjemme fra din sofa uden trafik, menneskemylder og travlhed.

 

Vilde tilbud på føtex.dk

På føtex.dk vil vi naturligvis også gerne være med til at fejre onlinesalg – og for os er Cyber Monday endnu en perfekt anledning til at give jer mange flere skarpe priser og vilde tilbud. Følg med her på siden, hvor de gode tilbud bliver at finde, når vi kommer til Cyber Monday. Det hele går løs d. 2. december 2019, hvor vi glæder os til at se dig til en vild prisfest online. Vi ses på føtex.dk! 

Cyber Monday afholdes de næste par år følgende dage:

  • 2019 - 2/12
  • 2020 - 30/11