Cyber Monday

På føtex.dk vil vi naturligvis også gerne være med til at fejre onlinesalg – og for os er Cyber Monday endnu en perfekt anledning til at give jer mange flere skarpe priser. Følg med her på siden, hvor de skarpe priser bliver at finde, når vi kommer til Cyber Monday. Det hele går løs igen i 2023 d. 27 november, hvor vi glæder os til at se dig online. Vi ses på føtex.dk! 

Cyber Monday

De gode priser fortsætter!

Når Black Weekend løber over stablen den sidste fredag i november, går det næppe nogens næse forbi. Hvad mange dog ikke ved er, at Cyber Monday, der hvert år ligger på mandagen efter Black Friday, er en dag, du bør holde mindst lige så godt øje med. Priserne er nemlig gode, hvorfor du med fordel kan købe årets julegaver allerede nu. Selvom dagen måske endnu ikke er blevet så stor i Danmark, som Black Friday er, er det en af de helt store mærkedage i USA. Cyber Monday er nemlig dagen, hvor onlinesalg fejres, og er blevet kendt som en af årets absolut allerstørste shoppedage online. Hos føtex holder vi Cyber Week

Klar årets julegaver online

Når vi kommer til Cyber Week, er der under én måned til jul. Det kan være, du allerede er i fuld sving med julegaverne, eller måske er du endnu ikke begyndt. Uanset hvor langt du er kommet med gaveindkøbene og hvor mange julegaver du skal have købt, før du er i mål, er denne mandags vilde online priser en oplagt mulighed for at få købt årets julegaver. Du undgår både stress og jag, ved at være ude i god tid, samtidig med at du kan finde julegaverne til fordelagtige priser. Det hele kan du gøre hjemme fra din sofa uden trafik, menneskemylder og travlhed.

Skarpe priser på føtex.dk

På føtex.dk vil vi naturligvis også gerne være med til at fejre onlinesalg – og for os er Cyber Monday endnu en perfekt anledning til at give jer mange flere skarpe priser. Følg med her på siden, hvor de skarpe priser bliver at finde, når vi kommer til Cyber Monday. Det hele går løs d. 28 november 2022, hvor vi glæder os til at se dig online. Vi ses på føtex.dk! 

Hvornår afholdes Cyber Monday?

  • I år er Cyber Monday blevet afholdt. Det var d. 28/11 - 2022

  • Næste år afholdes det d. d. 27/11 - 2023