Bind & trusseindlæg

Stort udvalg af bind og trusseindlæg. Vi har både bind med og uden vinger samt allergivenlige trusseindlæg til dig, der lider af hudirritationer eller kløe. Udforsk sortimentet på føtex.dk, og find de bind du foretrækker. 

Find bind og trusseindlæg med den rette sugeevne

Hvilket trusseindlæg passer til dig? Uanset om du har lette, mellem eller kraftige blødninger under din menstruation, har vi et bind, der kan hjælpe. På føtex.dk kan du nemlig vælge mellem trusseindlæg med:

  • Let sugeevne
  • Almindelig sugeevne
  • Super sugeevne

 

Derudover har vi ekstra tynde trusseindlæg, som er komfortable at have på. Du har altså rig mulighed for at finde det rette bind til dit behov, så du undgår at bløde igennem. På føtex.dk har vi også flere tamponer med forskellig sugeevne.

Bind uden parfume

Bøvler du med hudirritationer eller kløe? Eller vil du bare gerne have et par trusseindlæg uden parfume? Så finder du på føtex.dk flere varianter af parfumefri bind. Nuetrale bind er blidere mod sart hud.

Skal jeg bruge bind med eller uden vinger?

Der er ikke nogen definerede regler for, hvornår du bør og ikke bør bruge bind med vinger. Det er dog et meget populært valg blandt aktive kvinder, da sved og fugt kan gøre at dit bind sidder mere løst. Når du har bind med vinger, vil trusseindlægget i højere grad blive der, hvor du har sat det fast. 

Find de populære Libresse-bind på føtex.dk

På føtex.dk har vi bind fra mange forskellige mærker herunder de populære Libresse-bind. Libresse har bind med et væld af sugeevner, og derudover kan du finde dem i ekstra tynde varianter. Derudover er alle Libresse-bind dermatologisk testet og uden parfume, så du har de bedste forudsætninger for at undgå et kløende og irriteret underliv. 

Udforsk det store udvalg af bind og trusseindlæg på føtex.dk, og find det bedste match til dit behov.