Kleenex, lommetørklæder & vådservietter

På føtex.dk har vi et væld af vådservietter og lommetørklæder fra blandt andet Kleenex, Lotus og andre brands. Brug dem til hurtigt at pudse næsen, vaske hænderne eller tørre dit barn om munden med en blød serviet eller et lommetørklæde. Se hele udvalget herunder.

Køb vådservietter og lommetørklæder til dit behov

En løbende næse, fedtede fingre eller mad om munden - en vådserviet eller et lommetørklæde kan hurtigt klare det hele. På føtex.dk kan du vælge mellem mange forskellige varianter, så du kan finde den helt rette til dit behov. 

Her finder du både servietter med balsam eller aloe vera, og så har vi yderligere et stort udvalg af parfumefri og allergivenlige lommetørklæder.

Undgå en rød næse med Kleenex-lommetørklæder

Er du blevet forkølet? Så pudser du formentlig næsen flere gange om dagen. Det kan godt give en rød og irriteret næse, hvis du ikke bruger de rigtige servietter. Her på siden kan du finde flere af de populære Kleenex-lommetørklæder og servietter, som er ideelle til at pudse næsen med. De er nemlig utroligt bløde og milde mod huden, så du undgår irritation.

Sådan blev Kleenex-servietter til

Kleenex blev før i tiden solgt som ansigtsservietter til at fjerne makeup med, men en dag blev en medarbejder forkølet og brugte servietten til at pudse næse med. Begejstringen var stor og blev delt med ejeren af Kleenex, hvorefter Kleenex-servietterne, som vi kender dem i dag, også blev solgt som engangslommetørklæder - såvel som makeup-fjerner.

Brug vådservietter til at tørre fingrene

Står aftensmaden på burger, spareribs eller anden mad, som du spiser med fingrene? Så kan vi kun anbefale, at du har en pakke vådservietter ved din side. De er nemlig utroligt gode til hurtigt at rense fingrene for fedt og snavs.

Vådservietterne er også praktiske at have med på farten i din taske - især hvis du har børn. Så kan du nemlig let og hurtigt tørre dem om munden og rense deres fingre. Dét er praktisk.