Vatpinde & vatrondeller

Mangler du vatrondeller til at fjerne makeup og neglelak? Eller er du på udkig efter vatpinde til at rense ørene med? Så tag et kig på udvalget her på siden, hvor vi har samlet alle vatrondeller og vatpinde.

Genanvendelige vatrondeller

Hvis du er træt af hele tiden at skulle købe nye vatrondeller, kan du kaste blikket på genanvendelige vatrondeller, som du kan vaske i vaskemaskinen sammen med dit tøj. De genanvendelige vatrondeller kommer endda med en praktisk vaskepose, så du undgår at de sætter sig fast i gummikanten på vaskemaskine og ligger og søber i beskidt vand, der kan samle sig der.

Brug vatrondeller til meget mere end makeup-removal

Du kan anvende vatrondeller og vatpinde til meget forskelligt - ikke kun til at fjerne makeup eller rense ørene. Du kan blandt andet også bruge de små vatpinde til at rense dit elektronik, såsom dit computertastatur, for støv eller til at gnubbe pletfjerner på dit beskidte tøj. Derudover kan du bruge en vatrondel til at vaske og rense sår med. Det er kun din kreativitet, der sætter grænser. 

Bredt udvalg af vatrondeller og vatpinde på føtex.dk

Skal du have fyldt lageret af vatrondeller og vatpinde op? På føtex.dk finder du nemlig hele udvalget af både vatrondeller og vatpinde til skarpe priser. Så kan du igen blive klar til at rense ørene for ørevoks og huden for makeup samt fjerne neglelak fra fingre og tæer.