Makeup spejl

Læg en perfekt makeup med et praktisk makeup spejl. I vores udvalg finder du bl.a. hollywood spejl, makeup spejl med lys og et smart forstørrelsesspejl. Udforsk vores sortiment og find det sminkespejl, der lader dig lægge en flot makeup.

Se detaljerne med et makeup spejl

Hvis du har sans for detaljen og elsker at lægge makeup, er et makeup spejl et must for dig. Her kan du zoome ind på detaljerne, så du kan skabe et smukt og skarpt look. På føtex.dk finder du sminkespejl i forskellige varianter og former, så du kan indrette dit makeup set up, som du har lyst til.

Glamourøs oplevelse med et hollywood spejl

Hvis du drømmer at ligne en filmstjerne, kan du indrette dit makeupbord med et hollywood spejl. Et hollywood spejl er et spejl med lyspærer siddende langs spejlets kant. Det ses ofte backstage i et teater eller på filmset. Et hollywood spejl er prikken over i’et, hvis du elsker makeup og gerne vil have en glamourøs indretning.

Hvilket sminkespejl skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af makeup spejle, så du kan finde et, der passer til dig og dit behov. Der findes bl.a. makeup spejl med lys, hollywood spejl, makeup spejl på fod og forstørrelsesspejl. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder det bedste sminkespejl for dig, kan du overveje følgende:

  • Skal du kunne se detaljerne? Så kan et forstørrelsesspejl være det rigtige valg for dig.
  • Hvis du mangler en bedre belysning, kan du vælge et makeup spejl med lys.
  • Hvis du leder efter et spejl, der giver noget til indretningen, kan du vælge et flot hollywood spejl.
  • Hvor skal spejlet være? Det har indflydelse på typen af makeup spejl.


Når du skal vælge makeup spejl, er det vigtigste, at du vælger det, der passer til dig og den måde, du lægger makeup på. Hvis du lægger makeup på farten, kan det være, at du skal vælge et lommespejl. Det er også en fordel at overveje, om du skal have et makeup spejl på fod eller til at hænge på væggen.