Blush skaber ansigtsglød

Med blush kan du snyde dig til en sund kulør med smukke røde kinder. Vælg en stick blush eller en creme blush, og oplev, hvordan dit ansigt liver op med lidt farve og glød. Se udvalget her på siden og bestil på føtex.dk i dag.

Blush kan gøre underværker for dit ansigt

Måske kan du huske scenen fra “Borte med Blæsten”, hvor Scarlett O’Hara niver sig selv i kinderne for at skabe farve og glød? Det kan være lidt besværligt og gøre ret ondt i længden, så hvorfor ikke hjælpe på vej med røde kinder med lidt blush? 

Blush er en gammel makeup-kending, når det kommer til at skabe farve og glød i ansigtet. Du skal påføre den på området omkring æblekinderne, og her vil den give samme friske farve, som når du har været ude i kulden en vinterdag. Det lyder måske ikke af så meget, men her er tale om et meget let trick, hvis du gerne hurtigt og nemt ønsker at virke friskere.

Vælg mellem mange typer af blush på føtex.dk

Blush kommer i forskellige typer, som har hver deres fordele. Her på føtex.dk kan du både støde på creme-blush og stick-blush.

  • Creme-blush kommer gerne i en kompakt form med en cremet konsistens, som du smører på kinderne med fingrene eller en svamp 

  • Stick-blush kommer i en stift-form, som du påfører direkte på kinderne uden brug af andre værktøjer

Hvis du godt kan lide den forskel, som blush kan gøre i dit ansigt, kan det være, at du også skal overveje at prøve en bronzer eller highlighter og contouring. Bronzeren skaber glød på udvalgte områder, mens highlighteren skaber områder, som skal fremhæves. Contouring giver kinderne struktur, så ansigtet fremstår med mere dybde.

Hvilken blush skal jeg vælge? 

Om du vælger en stick-blush eller creme-blush afhænger af smag og behag. Det vigtigste, når du vælger en blush, er dog farven. Blush kommer i mange nuancer – fra dybere rød til poppende pink og minimal fersken. Det kan være en god ide ikke at påføre for meget af en stærk nuance, da resultatet vil fremstå unaturligt. Start eventuelt med en mild fersken, og byg op derefter.