Falske øjenvipper

Kunstige øjenvipper er vipper, der ikke er ægte, men ser rigtige ud. Du sætter dem på, hvor dine egne øjenvipper sidder, og så får du et mere dragende og intenst look – perfekt til en aften i byen. Bliv klar til fest og farver med vores spændende udvalg af falske øjenvipper her på siden.

Er kunstige øjenvipper noget for mig?

Drømmer du om at få mere fyldige vipper, der fremhæver dine øjne på en naturlig måde, og som tilføjer et ekstra niveau til din makeup? Så skal du måske overveje, hvor stor en forskel kunstige øjenvipper kan gøre for dit look.

Det gode ved kunstige øjenvipper er, at de navnet til trods ikke ser unaturlige ud. Mange af dem er nemlig lavet, så de ser helt naturtro ud – ligesom dine egne – og så fungerer de bare som et ekstra lag vipper med mere fylde eller længde. Det er derfor helt muligt at få falske vipper, som ligner dine egne – bare med lidt ekstra saft og kraft. 

Er du ikke udstyret med så kraftige vipper, så kan kunstige øjenvipper gøre lidt mere for dit look end almindelig mascara. Det behøver ikke være ret meget – bare et lille touch, som indrammer dine øjne bedre og giver et mere intenst blik.

Hvilken type falske øjenvipper skal jeg vælge? 

Når du har besluttet dig for at prøve kræfter med denne type øjenmakeup, skal du finde ud af hvilken type kunstige vipper, du vil prøve. På føtex.dk fører vi forskellige slags, der inkluderer: 

  • Kunstige øjenvipper i single-opdeling

  • Falske øjenvipper med én bred vippe til hvert øje

Single-varianterne er sæt med mange små vipper. Du får således ikke en ”hel” øjenvippe, som du kan klistre på over øjet, men i stedet flere små singles, som du sætter på en ad gangen. Det giver et mere diskret look. Omvendt kan du også få sæt med én bred vippe til hvert øje, som du sætter hel på over øjet. Denne type giver et mere intenst look. 

Du kan få begge typer med varierende intensitet og længde således, at du kan skabe det udtryk, der passer til din stil. Glem ikke vippelimen og pincetten, som er uundværlige værktøjer.