Eau de toilette

Frisk din duft op i løbet af dagen eller skift mellem forskellige dufte i løbet af ugen. Med en eau de toilette får du fordelene ved en let fortyndet udgave af din yndlingsduft. Find alle de kendte mærker i udvalget herunder.

Eau de toilette til både kvinder og mænd

Få mere ud af din duft – vælg en eau de toilette. Undgå, at din parfume bliver for gammel, før den er opbrugt – vælg en let fortyndet og billigere udgave af din yndlingsduft. Du når aldrig at blive træt af en duft i eau de toilette. 
 

Tre grunde til at købe eau de toilette:  

  • Du kan få din yndlingsduft for færre penge
  • Skift mellem forskellige dufte hver dag
  • Eau de toiletten når ikke at blive for gammel
     

Alle de kendte parfumemærker laver en eau de toilette, fordi det er den samme duft i let fortyndet udgave – du får på den måde den kendte duft til en billigere pris. 

Fordi duften holdere kortere tid end ren parfume, kan du nemt skifte mellem forskellige dufte hver dag, og du risikerer ikke, at den bliver harsk eller for gammel, inden du får den brugt. 
 

Hvornår skal du vælge en eau de toilette?

Du skal vælge en eau de toilette, hvis du gerne vil spare penge på din parfume uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vælg fra dit yndlingsmærke og suppler evt. med en deodorant eller bodylotion i en økonomisk gaveæske til ham eller gaveæsker til hende.

  • Til kvinder kan eau de toilette være et godt valg, hvis du foretrækker at skifte mellem forskellige dufte i løbet af ugen. Den hænger ikke længe i tøj og hår, så du undgår at blande flere dufte sammen. 
  • Til mænd, der kun anvender parfumeduft ved særlige lejligheder, er eau de toilette et godt valg, fordi den ikke så nemt risikerer at blive for gammel. Sprøjt evt. din eau de toilette på tøjet, så du undgår, at den fordamper for hurtigt. 
     

Prøv en ny eau de toilette – du finder masser af gode tilbud i vores online udvalg på føtex.dk herover.