Eau de toilette

Med en eau de toilette duft får du en let fortyndet og billigere udgave af din yndlingsduft. Så pift din duft op eller skift mellem forskellige dufte i løbet af dagen med en skøn eau de toilette. Se vores store udvalg her på siden og find din favorit blandt et væld af kendte mærker.

Køb billig eau de toilette til både kvinder og mænd her

Få mere ud af din duft – vælg en eau de toilette. Alle de kendte parfumemærker laver en eau de toilette, som er den samme duft som parfumen, men i en lettere fortyndet udgave – på den måde får du den velkendte duft til en billigere pris.

Da duften ved en eau de toilette holdere kortere tid end ved en ren parfume, kan du nemt skifte mellem forskellige dufte hver dag. Så risikerer du heller ikke, at parfumen bliver harsk eller for gammel, inden du får den brugt, eller at du når at blive træt af duften.

Hvorfor skal du vælge en eau de toilette?

Med en eau de toilette får du lidt mere for pengene end med en parfume - også helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vælg fra dit yndlingsmærke og suppler evt. med en deodorant eller bodylotion i en økonomisk gaveæske til ham eller gaveæske til hende. Læs mere herunder, hvorfor en eau de toilette vil passe godt til dig:

  • Til kvinder kan eau de toilette være et godt valg, hvis du foretrækker at skifte mellem forskellige dufte i løbet af ugen. Den hænger ikke længe i tøj og hår, så du undgår at blande flere dufte sammen.

  • Til mænd, der kun anvender parfumeduft ved særlige lejligheder, er eau de toilette et godt valg, fordi den ikke så nemt risikerer at blive for gammel. Sprøjt evt. din eau de toilette på tøjet, så du undgår, at den fordamper for hurtigt.

Prøv en ny eau de toilette eller find inspiration til ønskelisten i vores spændende udvalg indenfor personlig pleje. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om eau de toilette