Eau de parfum

Næsten ufortyndet, ren duft og lang holdbarhed gør eau de parfum til det luksuriøse valg, når du skal købe en ny duft. Duften holder hele dagen og aftager meget langsomt i styrke. Se udvalget herunder.

Eau de parfum er holdbar duft for alle pengene

Den holdbare og næsten ufortyndede eau de parfum har en ren duft, som du ikke behøver at friske op i løbet af dagen. Forstøv din favorit eau de parfum på om morgenen, og nyd den skønne duft resten af dagen. Drøj i brug og kraftig i selv små mængder. 
 

Tre grunde til at købe eau de parfum:  

  • Med en eau de parfum dufter du godt i længere tid
  • Den er meget drøj i brug, og derfor billig på lang sigt
  • Du får den allerbedste duftkvalitet af din favoritduft
     

Et højere koncentrat af parfumens duftstoffer giver eau de parfum en længere holdbarhed, som gør den lidt dyrere at købe, men billigere på længere sigt. Du får med eau de parfum den mest ufortyndede version af en duft og dermed den bedste duftkvalitet. 
 

Hvad bør du vide om brugen af eau de parfum?

Du kan få den samme duft til billigere penge i en eau de toilette, men der er fordele ved at vælge eau de parfum i stedet: 

  • Frekvens – modsat mere fortyndede udgaver af en duft kan du nøjes med at påføre eau de parfum en enkelt gang om dagen. Så slipper du for at have duften med på farten. 
  • Styrke – på grund af et højere indhold af de duftstoffer, der kendetegner en bestemt duft, vil eau de parfum virke kraftigere ved påføring, men hurtigt mildnes til et behageligt niveau. 
  • Påføring – eau de parfum er meget drøj i brug, fordi du ikke behøver at friske den op flere gange i løbet af dagen. Vær opmærksom på ikke at påføre for store mængder ad gangen, så duften bliver for kraftig.  
     

Bevar duften længere med en god eau de parfum fra vores store online udvalg herover på føtex.dk.