Eau de parfum

Næsten ufortyndet, ren duft og lang holdbarhed gør eau de parfum til det luksuriøse valg, når du skal købe en ny duft. Duften holder hele dagen og aftager meget langsomt i styrke. Her på siden har vi samlet vores aktuelle udvalg af eau de parfum dufte, så du nemt og hurtigt kan finde den helt rette duft for dig.

Få duft for alle pengene med en holdbar eau de parfum

Den holdbare og næsten ufortyndede eau de parfum har en ren duft, som du ikke behøver at friske op i løbet af dagen. Sprøjt din favorit eau de parfum på om morgenen, og nyd den skønne duft resten af dagen. Drøj i brug og kraftig i selv små mængder.

Derfor skal du købe eau de parfum

  • Med en eau de parfum dufter du godt i længere tid

  • Den er meget drøj i brug, og derfor billig på lang sigt

  • Du får den allerbedste duftkvalitet af din favoritduft

Et højere koncentrat af parfumens duftstoffer giver eau de parfum en længere holdbarhed, som gør den lidt dyrere at købe, men billigere på længere sigt. Du får med eau de parfum den mest ufortyndede version af en duft og dermed den bedste duftkvalitet.

Hvad bør du vide om brugen af eau de parfum?

Du kan få den samme duft til billigere penge i en eau de toilette, men der er fordele ved at vælge eau de parfum i stedet: 

  • Frekvens – modsat mere fortyndede udgaver af en duft kan du nøjes med at påføre eau de parfum en enkelt gang om dagen. Så slipper du for at have duften med på farten. 

  • Styrke – på grund af et højere indhold af de duftstoffer, der kendetegner en bestemt duft, vil eau de parfum virke kraftigere ved påføring, men hurtigt mildnes til et behageligt niveau. 

  • Påføring – eau de parfum er meget drøj i brug, fordi du ikke behøver at friske den op flere gange i løbet af dagen. Vær opmærksom på ikke at påføre for store mængder ad gangen, så duften bliver for kraftig.  

Har du brug for lidt mere inspiration ift. dufte eller anden kropspleje, så gå på opdagelse i vores spændende udvalg indenfor parfumer og deodoranter eller vores overordnede sortiment indenfor personlig pleje. På føtex.dk finder du både parfumer til mænd og til kvinder, så du kan med garanti finde noget spændende for dig eller en du kender.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om eau de parfum