Parfume til mænd

Dufte til mænd kan tilføjes som parfume eller indgå naturligt i den daglige rutine med bad og barbering. Vælg mellem forskellige parfumer fra alle de kendte mærker eller tilføj duft på den diskrete måde med deodorant eller showergel. Se udvalget på føtex.dk herunder.

Vælg den bedste parfume til mænd

Den bedste parfume til mænd er den parfume, der rammer den rigtige duft og findes i netop de produkter du anvender – som parfume, som aftershave, som deodorant eller som badeserie. Find en billig parfume til mænd blandt de mange gode tilbud her på føtex.dk.
 

Tre grunde til at vælge parfume til mænd på føtex.dk:  

  • Find maskuline og moderne dufte
  • Opnå et langtidsholdbart duftresultat
  • Få matchende dufte i alle produkter
     

Mandeparfume adskiller sig fra parfume til kvinder ved den maskuline duft. Vælg mellem klassiske eller moderne dufte. Duften holder længe, og du kan finde den samme duft i alle produkter til barbering og kropspleje. 
 

Når parfumer til mænd skal være den rigtige

Parfume til mænd findes som parfume i forskellige varianter, der sprøjtes på. Som en del af den daglige barberingsrutine i form af aftershave eller som deodorant eller showergel til badet. 

  • Parfumer til mænd findes i forskellige typer, der angiver, hvor lang tid de holder. Eau de Parfume holder en hel dag og er den type, der holder længst. Eau de toilette er den mere fortyndede version, der holder længe, men skal friskes op i løbet af dagen for at bevare duften. 
  • Aftershave er ofte den foretrukne duftform for mænd. Fordi den kan indgå naturligt i den daglige barbering og baderutiner, er aftershave et godt valg, hvis du er på udkig efter en duftgave til mænd. Kombinationen af duft og rens er ideel til mænd i alle aldre. 
  • Deodoranter eller badeserier inden for en bestemt duft kan med fordel matche duften af din parfume eller aftershave. Vælg mellem spray eller roll-on, eller tag bad i din favoritduft med praktiske showergels. Vælg deodorant eller showergel til den diskrete duft.  
     

Gå på opdagelse i masser af gode tilbud på parfumer til mænd her på føtex.dk.