Parfume til kvinder

Her på siden har vi samlet et velduftende sortiment af parfumer til kvinder med noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg lige herunder.

Billige parfumer til damer

En duft til en god pris, betyder ikke ukendte mærker og dårlig holdbarhed – det betyder gode tilbud på alle de kendte og populære mærker. Find gode tilbud på din favoritparfume i vores store udvalg online herover på føtex.dk.
 

Tre grunde til at vælge billig parfume til kvinder:  

  • Få din favoritduft – bare meget billigere
  • Vælg mellem kendte og populære brands
  • Køb flere at vælge imellem eller udskift oftere
     

Gode tilbud og smarte gaveæsker giver dig mulighed for at finde din favoritduft til en billigere pris. Alle de kendte mærker, der holder og bare dufter fantastisk. Køb billigt, tag flere ad gangen eller udskift duften oftere. 
 

Hvilken dame-parfume skal du vælge?

Der er forskel på parfume – ikke bare i duft og mærke – men også i pris og holdbarhed. De to typer, eau de toilette og eau de parfum, har hver sine fordele og prisniveauer. Uanset hvilken af de to typer du vælger, er der altid penge at spare, hvis du vælger dem som en del af de mange lækre gaveæsker til hende. Gaveæsker tilbyder altid flere produkter med samme duft, så du for få ekstra penge får en deospray eller en bodylotion med. 

  • Eau de toilette er den billigste type parfume til kvinder, du kan vælge. Duften er den samme som ved andre produkter, men den letfortyndede udgave holder kortere tid. Fordelen ved denne er – ud over prisen – at du hurtigere kan skifte mellem forskellige dufte, uden at duften blandes med tidligere påførte dufte.
  • Eau de parfum indeholder større koncentration af duftstofferne og holder derfor længere end eau de toilette. På grund af holdbarheden er denne type også dyrere, men til gengæld behøver du ikke friske duften op så ofte som med en eau de toilette. 
     

Find parfumer til kvinder her på føtex.dk.