Parfume til kvinder

Her på siden har vi samlet et velduftende sortiment af parfumer til kvinder med noget for enhver smag. Med dette spændende udvalg vil du med garanti kunne finde en dame parfume lige efter din smag. Gå på opdagelse i udvalget herunder og find din favorit parfume i dag.

Stort udvalg af billige parfumer til damer

En duft til en god pris, betyder ikke ukendte mærker og dårlig holdbarhed. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af lækre og billige parfumer til kvinder. Gå på opdagelse og find dine favorit parfumer og deodoranter på føtex.dk i dag.

Derfor skal du købe parfume til kvinder på føtex.dk

  • Få din favoritduft – bare meget billigere

  • Vælg mellem kendte og populære brands

  • Køb flere at vælge imellem eller udskift oftere

Smarte gaveæsker giver dig mulighed for at finde din favoritduft til en billigere pris. Alle de kendte mærker, der bare dufter fantastisk og holder intensiteten. Med vores billige udvalg kan du vælge enten at købe flere dufte ad gangen eller udskifte din duft oftere.

Sådan vælger du den rette dame-parfume

Der er forskel på parfume – ikke bare i duft og mærke – men også i pris og holdbarhed. De to typer, eau de toilette og eau de parfum, har hver sine fordele og prisniveauer. Hvis du vælger dem som en del af vores mange lækre gaveæsker til hende vil du også altid få lidt ekstra for pengene. Gaveæsker tilbyder altid flere produkter med samme duft, som en skøn deospray eller en lækker bodylotion

  • Eau de toilette er den billigste type parfume til kvinder, du kan vælge. Duften er den samme som ved andre produkter, men den letfortyndede udgave holder kortere tid. Fordelen ved denne er – ud over prisen – at du hurtigere kan skifte mellem forskellige dufte, uden at duften blandes med tidligere påførte dufte.

  • Eau de parfum indeholder større koncentration af duftstofferne og holder derfor længere end eau de toilette. På grund af holdbarheden er denne type også dyrere, men til gengæld behøver du ikke friske duften op så ofte som med en eau de toilette. 

Find alt fra parfumer til kvinder til parfumer til mænd her på føtex.dk. Hos os finder du også et stort udvalg af både deo til mænd og deo til kvinder, så gå på opdagelse i dag og find jeres perfekte duft-match i dag! Her får du altid hurtig levering og ubegrænset returret.