Spansk tortilla med kartofler og squash
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 35 min.
Ingredienser:
- 1 kg kartofler
- 8 æg
- 450 g hytteost
- 2 squash
- 2 pk skinketern
Vi tror, at du har:
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk paprika
- 2 tsk salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær kartofler og squash i tynde skiver.
Steg kartoflerne på en varm stor pande med olie ved middel varme i 8-10 min. til de er møre. Tilsæt squashskiverne og steg i yderligere 2-3 min. Krydr med salt og peber
Pisk æg sammen i en stor skål. Tilsæt hytteost, skinketern, paprika, lidt salt og peber og rør godt sammen.
Hæld æggeblandingen over kartoflerne og squash på panden. Fordel det jævnt og lad det stege ved lav varme i ca. 8-10 min., indtil æggemassen begynder at sætte sig.
Læg en stor tallerken over panden og vend tortillaen forsigtigt tortillaen over på tallerkenen og skub den tilbage på panden.
Steg den ubagte side i 5 min.
Velbekomme!
Tip: Servér evt. med en salat til.