Tærte med chorizo
Tilberedningstid:
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 1 færdig fuldkornstærtedej
- 200 g forskyllet babyspinat
- 75 g hel chorizopølse
- 2 dl creme fraiche
- 50 g hytteost
- 4 æg
Vi tror, at du har:
- ½ tsk salt
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180°C (varmluft).
- Læg tærtedejen i en smurt tærte- eller springform og prik bunden med en gaffel.
- Forbag bunden i 10 min.
- Forbered fyldet imens: Svits spinaten kort på en pande, så den falder sammen. Pisk æg, creme fraiche, hytteost og salt sammen.
- Fordel spinaten på tærtebunden, hæld æggemassen over og drys chorizoternene på toppen.
- Bag tærten i ca. 30 min., indtil den er gylden.
Velbekomme!
TIP: Servér en grøn salat til.