Køb af vin hos føtex - levering og returnering

Hvor meget vin skal jeg købe til festen, og hvordan foregår leveringen? Kan jeg returnere den vin, jeg har købt på føtex.dk eller i min lokale føtex, hvis jeg køber for mange flasker? Vi kommer med svarene til dig i denne guide, hvor du kan blive klogere på, hvilke fordele du har, når du køber din vin hos føtex.
 

Levering af vin til din hoveddør

Når du bestiller din vin på føtex.dk, sørger vi for dag til dag levering. Du kan vælge imellem levering med fragtmand – leveret lige hjem til din hoveddør mellem kl. 8-16, eller du kan afhente vinene i din lokale føtex. Vi leverer over hele landet til brofaste øer, så skal du holde fest eller får gæster derhjemme inden længe, så vælg føtex som din vinleverandør.

 

Hvor meget vin til fest og anledninger?

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget vin du skal beregne til en fest. Særligt til store arrangementer med mange inviterede gæster, såsom ved konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage, er der behov for, at vinkøleskabet er fyldt godt op.

Som tommelfingerregel drikker danskerne i gennemsnit 1,5 glas hvidvin til forretten, 2,5 glas rødvin til hovedretten og 1 glas dessertvin – plus det løse. Dog foretrækker nogle gæster hvidvin fremfor rødvin og omvendt, samtidig med at vejret også kan spille en rolle i forhold til, hvad og hvor meget folk drikker på den pågældende dag. Det kan derfor føles lettere umuligt at udregne den helt rette mængde af vin til festen.

Returnering af vin købt på føtex.dk eller i din lokale butik

Hos føtex skal du ikke være bekymret for at købe eller bestille for mange vin, uanset om du skal holde fest, eller har brug for, at der er nok vin på hylden derhjemme. Vi har valgt at give vores kunder 365 dages returret på vine, når du handler online på føtex.dk eller i vores butikker. Det betyder, at du som kunde har mulighed for at ombytte eller returnere dine vine helt op til 1 år efter, du har købt dem.

Hvis du skal holde en fest, og er i tvivl om mængden af vin - inklusiv hvor mange flasker, du skal købe, så bestil dem på føtex.dk eller gå i din lokale føtex. Har du for mange vinflasker efter festen eller dit arrangement, kan du blot komme ned med de resterende, så giver vi pengene retur - eksklusiv leveringsomkostningerne.

Ombytning eller returnering af vine kan klares i din lokale føtex butik. Vi tager kun vin retur, der er i samme stand, som da den blev købt eller leveret. Husk at medbringe din faktura eller købskvittering.

Gå på opdagelse i vores store vinudvalg

Om du er til en kølig Chardonnay i sommervarmen eller leder efter den perfekte rødvin til andestegen juleaften – så har vi vinen til dig. Dyk ned i vores store vinudvalg, og find den vin, du står og mangler.

Et bredt udvalg af nye og eksklusive vine

På føtex.dk finder du alt, hvad du skal bruge til både hverdag og fest. Vi får løbende nye vine i sortimentet fra f.eks. Italien, Frankrig, Chile og mange andre lande. Det gælder både online og i vores butikker, så du og dine gæster kan nyde kvalitetsvine hele året rundt. Derudover finder du også vintilbehør såsom vinproptrækkere, skænkenæb og vinreoler til køkkenet.

Se vores vinnyheder og køb din vin og andre drikkevarer hos føtex – så leverer vi til din dør. Har du bestilt for mange, så returnerer du dem blot igen.

FAQ - Vin