Vin fra Felix Solis

Spansk temperament og livsglæde tappet på flaske

Inspireret af en stjernespækket nattehimmel besluttede den unge Felix Solis sig for at skabe en vin, der ville indfange den livsglade, spanske sjæl og ånd.
 

Et familieforetagende

Han grundlagde sin stolte familievirksomhed i 1952 med købet af det berømte Casa del Huerto del Cura (Præstens havehus) i Valdepeñas og begyndte derefter at producere vin. Den historiske ejendom er stadig i familiens eje, men fungerer nu som familiens sociale hovedsæde. Selve produktionen er flyttet ud til moderne vingårde i de seks spanske regioner, man i dag producerer vin i. Det er nu den tredje generation af Solis-familien, der driver firmaet, men i samme ånd som farfaren - med konstant fokus på behagelige vine, der frembringer glæde. Vine, der repræsenterer deres lands passion og kærlighed for det smukke i livet.
 

Besøg museet

Solis-familien går højt op i at bevare den spanske vins kulturhistorie og har af samme grund skabt et spændende vinmuseum i deres gamle vinkælder i Zamora. Museet hedder Pagos de Rey og er absolut et besøg værd, hvis man er på de kanter. Læs mere om vinlandet Spanien her