Bordfodbold – mange gode borde

Er du Ronaldo på bordfoldboldbanen? Bestil et bordfodboldbord, og find ud af det! Du er lovet timevis af sjov for store og små. Hvad enten det er til hjemmet, til arbejdspladsen eller klubben, så finder du det rette bord herunder.

Bordfodbold er en sjov aktivitet for familie og venner

Leder du efter en sjov familieaktivitet, der kan få børnene op fra sofaen? Så vil et slag bordfodbold være helt perfekt. Men det er ikke kun for børn! Inviter endelig vennerne over på en øl og spil til langt ud på natten.

Tre grunde til at vælge bordfodbold

  • Masser af sjov for både store og små
  • Bliv bedre til at sigte
  • Få bevægelse i kroppen

I en travl hverdag er det ofte fristende at kaste sig foran fjernsynet, når vi endelig har fri. Men kroppen har brug for at blive rørt. Med et spil raskt bordfoldbold kan du heldigvis få hele familien op at bevæge sig, uden at det føles som en sur pligt. Har I brug for endnu mere hygge væk fra skærmen? Så tag også et kig på vores udvalg af sjove brætspil.

Hvilket bordfoldbold-bord skal du vælge

Det kan være svært at finde det helt rigtige bordfodboldbord. De kommer i mange forskellige designs, prislejer og størrelser – og hvad er det nu lige, du har brug for? Hvis du stiller dig selv det spørgsmål, så fortvivl ikke. Her giver vi dig nemlig et par gode tips med på vejen.

  • Design: Skal dit fodboldbord stå fremme i stuen eller et andet sted, hvor man lægger mærke til det? Så kan det godt betale sig at vælge et bord, der tager sig godt ud. Så vælg et bord, du synes, er flot, og som har en farve, du godt kan lide. Overvej også, om dit bord skal have indbygget lys. Det ser både super sejt ud og er praktisk, når man spiller i lidt mørkere rum.
  • Størrelse: De fleste bordfoldboldborde optager en del plads. Vil du gerne have en mere pladsbesparende løsning, så vælg en model, der kan klappes sammen. På den måde kan du nemt gemme det væk, når det ikke er i brug.
  • Tjek detaljerne: Når du skal vælge et bordfodboldbord, så husk altid at læse de informationer, du finder på produktsiden. Her kan du f.eks. blive oplyst om bordets konkrete mål, konstruktion og yderligere egenskaber, så du kan tage det helt rigtige valg.
     

Bestil dit bordfodboldbord på føtex.dk

Skal du have et nyt bordfodboldbord? Så find og bestil det nemt her, så sørger vi for hurtig levering! Er du vild med konkurrencer og ikke mindst spil, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af familiespil og ikke mindst bordtennis og poolborde.