Poolbord

Er du en professionel, garvet barspiller eller en glad amatør? Uanset hvad finder du et passende poolbord i vores onlinebutik. Gå på oplevelse i vores udvalg, og find det rette bord til spillestuen. Find alle modellerne herunder.

Et poolbord giver en autentisk pooloplevelse

Med et poolbord fra føtex.dk kan du få en autentisk pooloplevelse derhjemme, som du kender den fra værtshuset eller poolhallen. Glæd dig til at invitere dine venner hjem på et slag billard, skomager eller 8-ball i din helt egen slyngelstue.
 

3 gode grunde til at vælge et pool-bord

  • Perfekt til gamerværelset
  • Autentisk stemning
  • Timevis af sjov med venner og familie

Et pool-bord er det ultimative tilbehør til alle landets spirende poolhajer, der elsker at mødes med sine venner over et godt spil. En ekstra bonus er, at du får mulighed for virkelig at finpudse dine evner inden dit næste besøg på den lokale billardklub.

Er du en ægte spilentusiast med eget spilrum i kælderen, har vi også både fodboldbordebordtennisgrej og dartudstyr.
 

Hvor skal dit poolbord stå?

Før du griber musen og klikker dit nye poolbord hjem, er det en god idé at overveje, hvor det egentlig skal stå. Er du f.eks. en af dem, der er så heldig at have en hjemmebar, en spillestue eller et gamerværelse derhjemme? Ja, så kan du sagtens slå dig løs og købe et af de flotte, klassiske poolborde, som vil tilføre den helt rigtige stemning til rummet.

Har du lidt mindre plads at gøre godt med, kan du med fordel vælge et mindre og mere diskret bord. Der findes f.eks. modeller, som er designet som et kombineret poolbord og spisebord. Så kan du have en klassisk pæn spisestue om dagen og forvandle den til en vaskeægte slyngelstue, når mørket falder på.
 

Hvor stort skal rummet være til et poolbord?

Husk at placere dit pool-bord, så der er tilstrækkeligt med luft omkring det. Der er nemlig ikke noget mere irriterende, end når du hele tiden skal koncentrere dig om ikke at ramme bagvæggen med din billardkø.

Som hovedregel skal der være ca. 150 cm plads hele vejen rundt om bordet, da standartlængden på billardkøer er ca. 145-147 cm. Men mindre kan selvfølgelig også gøre det. F.eks. kan det nogle gange være en god løsning at købe nogle kortere køer, som kræver mindre plads at spille med.
 

Køb dit poolbord i dag med ubegrænset returret

Gå på opdagelse i vores udvalg af fede pool-borde, og få bestilt den helt rigtige model hjem til dig.