Legetøj 6 år

Mange 6-årige begynder i børnehaveklassen og skal forholde sig til både dansk og matematik, men også andre børn og voksne. Find legetøj til 6 år, der udvikler finmotorikken, koncentrationen og det sociale aspekt, samtidig med at det er sjovt og underholdende.

Legetøj til drenge på 6 år og piger på 6 år

Der sker rigtigt meget nyt, når dit barn fylder 6 år. Det bliver konfronteret med alfabet og læsning, tal og regneregler. Det er et helt nyt univers, og det kan du støtte op omkring med lærende legetøj, der udfordrer og udvikler de færdigheder, som er nødvendige for at begå sig i skolen. På vores legetøjshylder har vi også legetøj, der er sjovt og underholdende, når der skal kobles af og hygges alene eller med familie og venner.


Tre grunde til at vælge legetøj til 6-årige børn

  • Stor bredde, så der er noget for både legebarnet og skolebarnet
  • Stimulerer kreativitet, finmotorik, koncentration og sociale kompetencer
  • Kan bruges til sjov og underholdning alene eller sammen med andre


At være 6 år og børnehaveklassebarn er udfordrende på såvel det faglige som det sociale plan. Leg er dog også andet end læring. Det er lyst, sjov og ballade, fri og utvungent, og noget som barnet bliver i godt humør af. Det forudsætter dog legetøj, der passer til netop dit barn.

Hvad legetøj skal jeg vælge til en 6-årig?

Børn i 6-års alderen er meget bevidste om, hvilket legetøj de kan lide at lege med. Er du i tvivl, så tag dit barn med på råd, eller sæt jer sammen og hyg jer med at finde frem til det helt rigtige. Vi har sammensat kategorier med masser af fantastisk legetøj til 6-årige. Her får du nogle af dem.


Kig dig om, find din favorit, og bestil den online på føtex.dk.