Samlefigurer

Elsker du at samle på populære figurer fra forskellige fantasiunivers? Så finder du på føtex.dk et hav af samlefigurer fra blandt andet Pokémon og Marvel. Samlefigurer kan være sjove for både børn og voksne, og bidrage til mange timers underholdning. 

Samlefigurer fra Harry Potter og Marvel

Gemmer der sig en lille superhelt i dit barn? Så er Marvel-heltene eller andre actionfigurer formentlig populære hjemme hos dig. Det kan også være, at magi er det helt store, og så er det måske Harry Potter, der er favoritten? På føtex.dk finder du et væld af populære samlefigurer, som er kendt fra TV, tegneserier, bøger og meget mere. Du har derfor rig mulighed for at vælge en samlefigur hos os, som dit barn vil elske.

Samlefigurer: Find din yndlingsfigur fra blandt andet Pokémon

Er du stor fan af Ash, Pikachu og alle de Pokémon, som de møder på deres vej? Så kan du helt sikkert finde en smart samlefigur på føtex.dk. Vi har nemlig et stort udvalg af samlefigurer fra det populære Pokémon-univers. Så kan du både finde mange af de klassiske Pokémon og flere af de nyere Pokémon, som er kommet til i løbet af de seneste år. Vælg blandt andet Pokémon-samlefigurer, såsom:

  • Pikachu
  • Treeko
  • Inteleon
  • Mewtwo
  • Vulpix

 

Listen er lang, så gå på opdagelse i hele sortimentet her på siden, og find din yndlingsfigur. På føtex.dk kan du også finde flere dyrefigurer og meget andet tilbehør til legetøjsfigurer.

Køb en L.O.L. Surprise-bold med legetøj indeni

Alle børn kan lide sjove overraskelser - specielt når de inkluderer legetøj. Og det er lige præcis det, du får, når du køber en L.O.L. Surprise-bold på føtex.dk. I boldene gemmer der sig nemlig alt fra dukker til tilbehør, så dit barn kan få en god overraskelse, som giver anledning til mange timer med sjov leg. 

Ønsker dit barn sig noget specifikt fra L.O.L. Surprise-universet? Så kan du også finde flere forskellige legesæt. Se udvalget igennem, og bestil nye L.O.L. Surprise-samlefigurer på føtex.dk.