Bordtennisborde og bordtennisbolde

Et bordtennis-bord i hjemmet er perfekt for dig, der er på udkig efter en sjov aktivitet for hele familien, samt for dig, der planlægger at gå i seriøs træning. Herunder finder du et stort udvalg af bordtennisudstyr til både seriøse sportsmænd og glade amatører.

Bordtennisborde til timevis af sjov

Hvad har Fidel Castro, Arnold Schwarzenegger og Ellen DeGeneres tilfælles? Alle har de mødt en modstander over et intenst spil bordtennis! Og med et bordtennisbord fra Føtex.dk, kan du snart blive en del af den fornemme klub.

Tre grunde til at vælge et bordtennisbord

  • Timevis af sjov med venner og familie
  • Øv dig, og bliv rigtig god
  • Masser af motion

Med et bordtennisbord får du bevæget dig en masse, uden at det føles som hård træning. Ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet, er det nemlig super sjovt at spille bordtennis. Alle kan være med! Og hvis du er på udkig efter flere spændende aktiviteter, så tjek også vores udvalg af fede bordfodboldborde og poolborde.

Sådan vælger du det rigtige bordtennis-bord

Når du har besluttet dig for at købe et bordtennisbord, er næste skridt at finde ud af, hvilket bord du skal vælge. Og medmindre du har svinget bordtennisbattet i årevis, har du nok brug for en smule hjælp til at træffe det valg. Herunder giver vi dig derfor nogle gode tips:

  • Indendørs eller udendørs: Skal dit bordtennisbord bruges udendørs, så sørg for at vælge en model med en vejrbestandig plade, så det ikke tager skade af vejret. Til indendørs brug har du frit valg på alle hylder, men husk at købe et bord, som du har plads til i hjemmet. Du kan læse mere om hvert bord og deres egenskaber, når du klikker dig ind på produktsiden.
  • Til den øvede: Leder du efter et bordtennisbord af professionel kvalitet? Så skal du gå efter en model med en tyk bordplade. Typisk kan pladen være alt fra 12 mm til 25 mm i tykkelsen, og her lyder reglen, at jo tykkere, des bedre.
  • Til amatøren: Hvis du blot på udkig efter en sjov familieaktivitet, kan du sagtens nøjes med et billigere bord. Du kan også overveje at købe et justerbart bordtennissæt, der består af bat, bordtennis-bolde samt et net, som du kan fastsætte på borde både udendørs og i hjemmet.


Køb dit nye bordtennisbord i dag

Mangler du et bordtennisbord eller måske en ny bordtennisbold? På Føtex.dk finder du alt det bordtennisudstyr, du har brug for! Så bestil i dag, og glæd dig til at få din pakke leveret til din bopæl eller et af vores varehuse. Og husk, at du får fri fragt på alle ordrer over 1.000,-.