Bordtennisborde

Med dit eget bordtennisbord og egne bordtennisbolde kan du blive den bedste i familien til bordtennis. På føtex.dk har vi modeller med smarte funktioner, der kan pakkes sammen. Se udvalget herunder og bliv skarp til bordtennis nu. 

Vis dine evner frem med dit nye bordtennisbord

Elsker du at spille bordtennis? Og kan du lide at have venner eller familie på besøg til en sjov turnering? Så skal du da eje et bordtennisbord. Med et bordtennisbord derhjemme har du altid en mulighed for at udvikle dine reflekser og bevægelser. På føtex.dk finder du både modeller, der kan klappes sammen og i forskellige størrelser og et stort udvalg af andet bordtennisudstyr
 

Med et bordtennisbord fra føtex.dk kan du:

 • Udfordre venner og familie i et sjovt spil
 • Teste dine hurtige reflekser og få motion
 • Få fin kvalitet uden at betale i dyre domme
 • Finde en god størrelse til små og større rum
   

Vores bordtennisborde fås med eller uden praktiske funktioner. Du kan for eksempel pakke bordet væk, når du ikke skal bruge det. Bliver du tørstig undervejs, så stiller du bare bordtennisbattet i en holder. Er vejret godt? Så ryk bordet ud på terrassen og læg et dække hen over, når det regner. Find mere sjovt udstyr inden for ketchersport på føtex.dk.
 

Sådan vælger du det rigtige bordtennis-bord

Når du har besluttet dig for at købe et bordtennisbord, er næste skridt at finde ud af, hvilket bord du skal vælge. Og medmindre du har svinget bordtennisbattet i årevis, har du nok brug for en smule hjælp til at træffe det valg. Herunder giver vi dig derfor nogle gode tips:

 • Indendørs eller udendørs: Skal dit bordtennisbord bruges udendørs, så sørg for at vælge en model med en vejrbestandig plade, så det ikke tager skade af vejret. Til indendørs brug har du frit valg på alle hylder, men husk at købe et bord, som du har plads til i hjemmet. Du kan læse mere om hvert bord og deres egenskaber, når du klikker dig ind på produktsiden.
 • Til den øvede: Leder du efter et bordtennisbord af professionel kvalitet? Så skal du gå efter en model med en tyk bordplade. Typisk kan pladen være alt fra 12 mm til 25 mm i tykkelsen, og her lyder reglen, at jo tykkere, des bedre.
 • Til amatøren: Hvis du blot på udkig efter en sjov familieaktivitet, kan du sagtens nøjes med et billigere bord. Du kan også overveje at købe et justerbart bordtennissæt, der består af bat, bordtennis-bolde samt et net, som du kan fastsætte på borde både udendørs og i hjemmet.
   

Køb bordtennisbolde og borde på føtex.dk

Hvad er et bordtennisbord værd, hvis du hverken har bordtennisbolde eller bat? Ikke ret meget. Derfor har du naturligvis også behov for at se vores bordtennisbolde med mere. Vi har blandt andet bolde til udendørs turneringer. Så er du klar til et spil rundt om bordet og 1:1.

Køb gerne flere bolde, nu hvor du er i gang. Så er der nogle af tage af, hvis de andre bordtennisbolde bliver væk eller går i stykker. 

Når du handler på føtex.dk, får du altid varekvalitet. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Find alt inden for cykel, sport og motion på føtex.dk og inviter hjem til et sjovt spil bordtennis.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bordtennisborde