Bordtennisbat

Kom let i gang med at spille bordtennis med dit eget bordtennisbat. Så er du klar til et sjovt spil. Tjek vores flotte udvalg ud i robuste bordtennisbats til ethvert niveau og andet udstyr på føtex.dk

Vind spillet med dit eget bordtennisbat

Vil du gerne være forberedt, når du skal spille bordtennis med dine venner eller familien? Så er et bordtennisbat din trofaste makker i enhver bordtenniskamp. Med dit helt eget bat kan du nemlig træne og udvikle dine hurtige reflekser. Vil du tilmed have gode bordtennisbat til en billig pris, så er du landet det rigtige sted - vi har et stort udvalg af bordtennisudstyr.
 

På føtex.dk tilbyder vi bordtennisbat, der:

  • Passer fint til hygge og fritidsspil derhjemme
  • Hjælper dig med at forbedre dine evner
  • Passer som sjov aktivitet med din omgangskreds
  • Har lang holdbarhed og kommer i forskellige modeller
     

Gør dig selv en tjeneste og køb enten et sæt eller bolde ved siden af. Så har du altid udstyr klar, hvis du får besøg eller dine bordtennisbolde bliver væk. 
 

Sådan vælger du det rigtige bordtennisbat

Om du spiller bordtennis for sjov eller er øvet, så er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige bordtennisbat. Det skal nemlig passe til din spillestil og dit niveau. Grip, gummi, tykkelsen på battet, vægt og andre faktorer, bare for at nævne nogle stykker.

Er bordtennis mest på hobbyplan, og har du ikke rigtig behov for at gøre det seriøst? Så har vi naturligvis også et bat til dig. Vælg for eksempel et bordtennisbat fra anerkendte Dunlop. Det populære mærke er specialiseret i ketchersport og innovative produkter. Særligt inden for tennisudstyr og squashudstyr.

Har du erfaring fra klubber eller spillet i flere år, så anbefaler vi et bordtennisbat med masser af speed og spin. Med de basale slag i orden bør dit bat kunne lidt af det hele. Er du en spiller med en udpræget defensiv spillestil? Gå efter et bordtennisbat med maksimal kontrol. Se også vores udvalg af bordtennisborde. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.