Tennisudstyr

Gemmer der sig en Caroline Wozniacki i dig? Med det rette tennisudstyr fra føtex.dk kan du i hvert få god fysisk træning og have det sjovt i lang tid. Serv, smash og flugt bolden over nettet, mens du hurtigere bliver bedre og bedre. Alt fra ketchere og bolde.

Start din tenniskarriere med tennisudstyr

På føtex.dk har vi altid et spændende udvalg af lækkert tennisudstyr til dit behov. Mangler du for eksempel en god tennisketcher? Eller et par solide tennisbolde til at smashe over nettet? Uanset om du er nybegynder, på hobbyplan eller øvet, så har vi helt sikkert noget til dig.
 

Med tennisudstyr fra føtex.dk kan du blandt andet:

  • Få bedre styr på teknikken og have udstyret i orden
  • Komme tættere på en sejr på tennisbanen
  • Finde forskellige vægtklasser til netop dit niveau
  • Bruge tennisbolde med uovertrufne egenskaber
     

Vores mærker inkluderer blandt andet Dunlop og Slazenger. Sidstnævnte har blandt andet designet tennisbolde til den mest prestigefyldte turnering i verden - Wimbledon. Vil du bruge de samme bolde de professionelle? Så er disse tennisbolde et oplagt valg.
 

Hvilket tennisudstyr skal du vælge?

Tennisudstyr kommer i mange forskellige former og brug. Dog finder du altid det mest fornødne udstyr her på føtex.dk. Blandt andet bør du eje flere gode tennisbolde, da de har tendens til at blive væk, og en tennisketcher, der har den rette vægt og balance.

Vær realistisk omkring dit prisleje. Ønsker du at prøve tennis på hobbyplan, behøver du ikke bruge mange penge på udstyret. Tryk dig videre ind på det enkelte produkt og læs om dets egenskaber. Passer niveauet til dig, er du allerede godt på vej til det rette tennisudstyr.

Derudover kan vi anbefale en vibrationsdæmper. Den hjælper dig med at ramme bolden mere naturligt. Når du skal sted til træning eller turnering, så pak dit tennisudstyr ned i en praktisk taske.

Har du lyst til at finde endnu mere praktisk udstyr? På føtex.dk har vi et stort udvalg inden for cykling, sport og motion, hvor du bl.a. kan finde mere udstyr inden for ketchersport såsom badmintonudstyr, squashudstyr og udstyr til padel tennis.