Griptape

Få din ketcher til at føles som ny med holdbar griptape fra føtex.dk, som sørger for at give dig et mere holdbart greb og hjælper dig med at få den bedste oplevelse på banen. Sørg for at skifte jævnligt, så du er klar til næste turnering eller træning.

Få et godt greb til din ketcher

En dårlig ketcher er blandt andet en ketcher, hvor du ikke kan holde ordentligt fast. Her er griptape en relativ billig investering, der optimerer både dit greb og din ketcher. På føtex.dk vil vi gerne hjælpe dig med at få den bedste træning og kamp. Derfor har vi blandt andet griptape fra det anerkendte mærke Carlton.
 

Du bør overveje at købe griptape fra føtex.dk, fordi:

  • Det hjælper dig med at få det bedste greb på din ketcher
  • Vi har et billigt udvalg fra populære mærker som Carlton
  • Din ketcher vil se pænere ud og få optimal udnyttelse
  • Det er nemt at sætte på og kommer i forskellige former
     

Hvilket slags tape til grip skal jeg vælge?

I din søgen efter tape til greb er der forskellige modeller at vælge imellem. Hvilken du skal vælge, afhænger blandt andet af, hvor ofte du træner, og hvor meget du sveder. Det vigtigste er, at din griptape passer til din ketchersport, hvad end det er tennis, badminton eller squash. På den måde bliver balancen ikke rykket, og håndtaget  bliver ikke for tykt.

Foretrækker du for eksempel et greb med svedabsorberende egenskaber, har vi flere af slagsen til en prisvenlig kvalitet. Her er det bløde “replacement grip” god til at absorbere sved og sidder dejligt fast på ketcheren.

Er det mere vigtigt, at du får et selvklæbende griptape, der giver lidt ekstra fylde på grebet? Det har vi naturligvis også. Du finder blandt andet “overgrip”, som du normalt sætter uden på det griptape, der sidder på i forvejen.

Tag et kig på de forskellige griptapes her på siden. Har du brug for mere udstyr? På føtex.dk har vi et bredt udvalg inden for sport og fitness. Se vores udvalg og bestil i dag. Så er du klar til at opleve sjov træning.