Squashudstyr

Mangler du nyt squashudstyr? Her på siden finder du et bredt udvalg af udstyr inden for sportsgrenen squash, hvad end du prøver den sjove sport for første gang eller mangler nyt grej til din nuværende samling. Se vores gode priser på sportsudstyr på føtex.dk.

Kom i topform med dit squashudstyr

Når du først har taktikken på plads, kan alt næsten lade sig gøre med squash. Den sjove sport kan alle hurtigt lære. Og så får du masser af motion på kort tid sammenlignet med andre sportsgrene. Vil du prøve noget andet end tennis, men uden at slippe det helt? Så er squash måske den rette sport for dig.
 

På føtex.dk har vi en masse spændende squashudstyr til dig:

  • Forskellige squashketchere fra anerkendt mærke
  • Praktisk tilbehør som grip til at få et bedre greb
  • Mulighed for god kontrol og mere power i dit slag
  • Den officielle WSF og PSA squashbold som pakke
     

Med squashudstyr i orden har du en sjov måde at komme i god form på. Vi tilbyder blandt andet god kvalitet fra det kendte mærke Dunlop. Om du ønsker et bedre greb, gerne vil slå hårdere end nogensinde før eller noget tredje. Vi står klar med squashudstyr. På føtex.dk har vi helt sikkert noget til dig. Find mere udstyr til ketchersport her.
 

Bliv klar til en duel i squash

Er du ikke helt sikker i squash? Sporten minder en del om badminton og tennis. Forskellen er, at du med en lille gummibold skal slå med en squashketcher op mod frontvæggen. Din modstander skal dernæst returnere bolden direkte mod frontvæggen eller via en af de andre vægge. Lykkes det ikke at returnere bolden korrekt, vinder du.

På føtex.dk har vi naturligvis meget mere udstyr til cykling, sport og fitness. Mangler du for eksempel en ny cykel på vej til træning? Eller vil du måske prøve at suse afsted på rulleskøjter? Du vælger selv. Kig vores udvalg igennem og gå ikke ned på det rette udstyr til dit behov.