Squashbolde

Hvad er en god omgang squash med din familie og venner, hvis du ikke har nogen gode squashbolde? Den sjove sportsgren kræver nemlig helt særlige bolde, som du blandt andet kan købe her på føtex.dk. Læs mere om vores udvalg og find en billig squashbold til dit niveau.

Derfor bør du have dine egne squashbolde

“Kan jeg ikke bare spille squash med almindelige bolde?” Her må vi desværre svare nej. En squashbold er nemlig designet til sporten og hopper på en helt særlig måde. Samtidigt er det vigtigt, at du finder en til dit niveau.

Du bør købe dine egne squashbolde på føtex.dk, fordi:

  • Vi har billige squashbolde til flere niveauer

  • Du får bedre mulighed for at forbedre din teknik

  • Squash er en sjov og givende sport for alle

  • Du får den bedste spilleoplevelse hver gang

Fælles for alle vores bolde er, at de er lavet af stærk gummi, der tåler at blive slået frem og tilbage mod væggen. Find også en god squashketcher til at slå med. Vi har blandt andet gode mærker som det anerkendte Dunlop, der tilbyder squashketchere med forskellige egenskaber
 

Hvilke forskelle er der på squashbolde?

Du finder gode squashbolde til alle niveauer - lige fra nybegyndere til øvede. Forskellen på boldene er, hvor højt de hopper. Er du på lavt niveau, hopper de højere og omvendt. En hurtigere bold har et større spring fra gulvet. Det giver nybegyndere mere tid til at nå bolden.

Alle squashbolde er kategoriseret efter:

  • Èn blå prik: Til begyndere og med hurtig hastighed

  • Én rød prik: Til lettere øvede og med medium hastighed

  • Én gul prik: Til øvede og med langsom hastighed

  • To gule prikker: Til professionelle og med meget langsom hastighed

Jo højere bolden hopper, jo mere tid får du. Skal det være svært, skal bolden hoppe mindre. Ovenstående er vejledende, men hjælper dig godt på vej til at finde den helt rigtige bold. Vi anbefaler, at du har lidt forskellige niveauer, hvis duellen er for lang eller langsom.

Find mere squashudstyr på føtex.dk, hvor du finder alt i udstyr til ketchersport