Squash ketcher

Skal du spille squash som en professionel? Med din egen squashketcher kan du motionere og prøve den sjove sport, når du vil, og hvor du vil. Vi har flere forskellige slags ketchere til netop dit niveau. Find den bedste squashketcher og bliv klar til at få sved på panden.

Spil som en pro med en squashketcher

Går du efter motion og konkurrence på én gang? Så er sportsgrenen squash en oplagt mulighed. Tempoet er nemlig højt, og teknisk er det sværere end badminton, men lettere end tennis. Har du din egen squashketcher til netop din spillestil, får du også mest ud af dit spil - og på føtex.dk finder du netop et bredt udvalg af ketchere og andet squashudstyr.
 

Med din egen squashketcher fra føtex.dk kan du:

  • Træne og have det sjovt sammen med andre
  • Eje en god ketcher, der passer til dit niveau
  • Opnå god fysisk form og dejligt velvære
  • Øve dine skud og få mest mulig kontrol
     

På føtex.dk har vi blandt andet mærket Dunlop, der tilbyder squashketchere med forskellige egenskaber. Hvilken passer til dig? 
 

Hvilken squashketcher skal du vælge?

Det kan være svært at finde den rigtige squashketcher. Der er nemlig forskel på de squashketchere, du kan købe. Dog behøver du ikke eje den dyreste ketcher på markedet for at få et godt spil med venner og familie. Det vigtigste er, at du har har styr på vægt, stivhed og balance.

Vægt: En let squashketcher passer bedst til den offensive spiller, der vil styre spillet. Derimod er en tung ketcher bedre til den mere traditionelle spiller, der bygger duellerne op med hårde slag.

Balance: Balancen har stor indflydelse på dine spilleegenskaber. Kig efter om den er hovedlet, hovedtung eller neutralt balanceret. Sidstnævnte er en god blanding af tung og let, hvor du får en “allround” squashketcher.

Stivhed: Jo mere stiv din squashketcher er, jo mere stabilitet og boldføling kan du opnå. Dog er en blødere ketcher lettere at kontrollere, hvilket passer godt til motionister.

Start dit spil stærkt med den rigtige ketcher til dit behov på føtex.dk. Her finder du også squashbolde og andet udstyr til ketchersport