Padel tennis udstyr

Padeltennis er blevet en meget populær ketchersport herhjemme og med padel tennis udstyr, bliver du for alvor klar til at indtage banen. Vi har udstyr, der passer til både nybegyndere, øvede og professionelle, så det er bare med at finde noget, der passer til dit niveau.

Paddletennis - en af tidens mest populære sportsgrene

Padel tennis er en aktiv og sjov sportsgren, der har vundet frem de sidste mange år, og over alt i landet kan man i dag finde paddletennishaller, hvor du har mulighed for at spille en omgang single eller double kamp. Sporten er en blanding af tennis og squash, og er derfor en sportsgren, der er relativt nem for de fleste at starte til, hvis du allerede er bekendt med ketchersport. Der tælles point som i en tenniskamp, og formålet med spillet er at få bolden over på modstanderens banehavldel, og håbe på, at modstanderen ikke er så kvik på fødderne som dig selv, så bolden går tabt. Selve bannen er indrammet af glasvægge, hvor bolden også kan 'bounce' op af og spilles videre på. Padletennis er altså en dynamisk sport, der både giver sved på panden, god motion og underholdning. 

Er du træt af at spille med slidte bat og møre bolde, når du dyrker den populære ketchersport, paddel tennis? Køb dit padel tennis tilbehør på på siden her, og bliv klar til at spille både single og double på ingen tid. Uanset hvor ofte du spiller padel, kan der være fordele ved at have sit eget udstyr med i hallen.

Hvilke former for padel udstyr kan du blandt andet støde på i vores sortiment?

  • Padelbat fra populære producenter
  • Professionelle, solide padelbolde
  • Smarte tasker til alt dit tøj og tilbehør
     

Med eget bat, egne bolde og din egen taske har du altid noget udstyr ved hånden, du kan regne med. I udvalget finder du padelbat i forskellige former, så du kan vælge det bat, der passer til din spillestil.

Investér i det rette padeludstyr og slip for engangsbetalinger

Et godt bat er i høj grad en god investering for dig, der spiller meget padel. Hvis bare du spiller to gange om ugen, kan et bat hurtigt være tjent hjem. Med dit eget bat slipper du nemlig for at betale en pris for at låne bat i hallen. Hvis du investerer i bolde i høj kvalitet, skal du desuden ikke skifte bolde hele tiden. En taske til padel kan desuden bruges til at transportere meget andet udstyr til sport.

Køb et padelbat i en farve, du foretrækker

På føtex.dk har du mulighed for at købe et padelbat i en farve, du foretrækker, så du kan tilpasse dit udstyr efter din personlige stil. Du kan vælge mellem forskellige farver og designs, der passer til dine behov og ønsker. Hvis du har et padelbat i en specifik farve, mindsker det desuden også risikoen for, at dit bat bliver væk, da det lettere kan genkendes.