Padel tennis bat

Padel tennis vinder mere og mere frem i Danmark. Skal du være med på bølgen? Så køb dit eget padel tennis bat. På føtex.dk har vi flere gode bats og ketchere til nybegynderen og den øvede. Læs mere om hvilken du bør vælge og bestil online.

Derfor bør du eje et padel bat

Padel er en sjov sport, der er en blanding mellem tennis og squash. Grebet på et padel bat minder da også meget om måden, hvorpå du holder en tennisketcher. Dog kræver sporten ikke erfaring i hverken tennis eller squash. Her kan alle være med. Tag din familiemedlem, ven eller kollega med på et spil - du finder padel tennis udstyret online på føtex.dk

 

Se de mange fordele ved at eje et padel tennis bat:

  • Du kan bedre spille den sjove sport, når du vil
  • Du kan træne og hygge dig med socialt samvær
  • Den gode vægt og balance gør det let at spille med
  • Der er flere designs, der også passer til dit niveau

 

Du kan desuden bruge dit padel tennis bat udenfor og indenfor. Vi har flere gode af slagsen til lave priser fra mærker som Graphene. Dyrker du anden sjov sport eller fitness? Se også vores brede udvalg inden for cykel, sport og motion - din smutvej til det rette udstyr og god motion.
 

Hvilken padel tennis ketcher er bedst?

Leder du efter det bedste padel tennis bat til en billig pris? Så er der visse overvejelser, du bør gøre dig. Kig blandt andet efter balance og vægt. Jo tungere dit padel tennis bat er, jo mere power i slaget. Overordnet set finder du tre forskellige typer af padel bat:
 

  • Cirkelform: Et godt begynder-bat, der lettere rammer bolden rigtigt
  • Dråbeform: Velegnet til den letøvede spiller, der ønsker kontrol og power
  • Diamantform: Passer godt til den erfarne, der ønsker maksimal power i slaget
     

På føtex.dk elsker vi en god sport, der ikke koster alverden. Med et padel tennis bat og en padel bold behøver du ikke meget mere. Se resten af vores udvalg inden for ketchersport på føtex.dk hvor du også finder tennisudstyr, badmintonudstyr og udstyr til squash. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.